Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ πήραν τους πρώτους βαθμούς τους – «Ματσάρα» χωρίς νικητή στο Στουτγκάρδη-Μάιντς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ «άνοιξαν λογαριασμό» στη Bundesliga μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η πρώτη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της απέναντι στη Χοφενχάιμ, την οποία νίκησε με 3-1, ενώ η Βόλφσμπουργκ και η Γκλάντμπαχ κατάφεραν να κερδίσουν Χόλσταϊν Κίελ και Μπόχουμ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-0).

Την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα είχε η Ντόρτμουντ, με το 0-0 που απέσπασε στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ. Οι Βεστφαλοί από το 73΄ λεπτό αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σλότερμπεκ και σίγουρα το γεγονός ότι έφυγαν αήττητοι μόνο αποτυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μια ματσάρα σημειώθηκε στο Στουτγκάρδη- Μάιντς. Οι γηπεδούχοι  μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 2-0. Ωστόσο, πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι μόνο με ένα, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Αμίρι (2-1).

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση (2-2), χάρη σε κεφαλιά του Μπούρκαρντ  Η Στουτγκάρδη έκανε το 3-2 στο 88’, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίντερ και την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Τσέντνερ, για να έρθει το δεύτερο comeback της Μάιντς, με μια ακόμα κεφαλιά από τον Λάιτς, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (3-3). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ