Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο και έκανε το 2/2 χάρη στα γκολ των Σάστρε (51′) και Τισουντάλι (79′).

90’+2′ Ακυρωθέν γκολ για τον ΠΑΟΚ, ο Τισουντάλι νίκησε τον Τσάβες, αλλά ξεκίνησε τη φάση από θέση οφσάιντ.

90’+1′ Υπέροχη συνεργασία Ζίβκοβιτς και Σοάρες, γύρισμα του δεύτερου, δεν πρόλαβε να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας με προβολή ο Σορετίρε.

5 λεπτά ο έξτρα χρόνος.

79′ Γκοοολ για τον ΠΑΟΚ! Μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Ζίβκοβιτς, ο Τισουντάλι νίκησε τον Τσάβες στην κλειστή του γωνία για το 2-0 σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

75′ Ο Σάστρε μπήκε στη μεγάλη περιοχή, κόπηκε με όμορφο τάκλιν από τον Λιάβα.

65′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Σβαμπ σούταρε με δύναμη αλλά πάνω στον Τσάβες.

59′ Φάση για τον ΠΑΟΚ, όμορφη μπαλιά του Σβαμπ και σουτ στην κίνηση από τον Ντεσπόντοφ, απέκρουσε ο Τσάβες.

51′ Γκοοολ ο ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά βρήκε με όμορφη πάσα στον Ντεσπόντοφ και εκείνος έκανε άψογη σέντρα από τα δεξιά της επίθεσης των γηπεδούχων, με τον Σάστρε να νικά τον Τσάβες με κεφαλιά για το 1-0!

46′ Τελική με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για τον ΠΑΟΚ, με τον Τσάβες να μπλοκάρει εύκολα ένα πλασέ του Κωνσταντέλια.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος πρώτου μέρους. Οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ με τον ΠΑΟΚ να δυσκολεύεται να βρει τρόπους να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη ο Παναιτωλικός δείχνει ικανός στο να απειλεί την εστία του Κοτάρσκι.

3 λεπτά ο έξτρα χρόνος

43′ Συρτό γύρισμα του Σάστρε, ο Τσάβες απέκρουσε με τα πόδια προλαβαίνοντας τον Τσάλοφ.

31′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Μπουζούκης έκανε το μακρινό σουτ, μπλόκαρε δύσκολα και με διπλή προσπάθεια ο Κοτάρσκι, ενώ ο Λομονάκο διεκδίκησε το… ριμπάουντ.

30′ Απείλησε ο Παναιτωλικός, μετά από γρήγορη αντεπίθεση και συρτό γύρισμα του Τορεχόν, ο Πέρες βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ αφού κόπηκε από τον Καμαρά.

28′ Ατομική προσπάθεια από τον Κωνσταντέλια και σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, λίγο άουτ.

19′ Μακρινό σουτ του Μουργκ, απέκρουσε ο Τσάβες.

18′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουργκ έκλεψε την μπάλα από τον Παντελάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά τη συνέχεια Τσάλοφ και Ντεσπόντοφ δεν κατάφεραν να βγάλουν τελική.

12′ Σέντρα του Σοάρες, δεν μπόρεσε να πάρει σωστή κεφαλιά ο Τσάλοφ.

1′ Πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό στα 40 δευτερόλεπτα, ο Ντίας σούταρε από μακριά αναγκάζοντας τον Κοτάρσκι σε δύσκολη επέμβαση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες – Καμαρά, Σβαμπ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ – Τσάλοφ

Παναιτωλικός (Πετράκης, 3-5-2): Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Μαυρίας – Πέρεθ, Μουζούκης, Μπελεβώνης – Ντίας, Λομονάκο

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ