Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαντουέκε και Πάλμερ διέλυσαν την Γουλβς και έδωσαν στην Τσέλσι την πρώτη νίκη της

Η Τσέλσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν, καθώς συνέτριψε τη Γουλβς εκτός έδρας με 6-2. Χατ τρικ έκανε ο Μαντουέκε, τρεις ασίστ και γκολ ο Πάλμερ.

Η «Λονδρέζοι» ανοίξανε το σκορ μόλις στο 2′ με τον Τζάκσον, με τη Γουλβς να απαντά στο 27′ με τον Κούνια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 45′ με τον Πάλμερ, όμως και πάλι η γηπεδούχος είχε απάντηση με τον Λάρσεν.

Στο δεύτερο μέρος πήρε την σκυτάλη ο Μαντουέκε, ο οποίος έκανε σμπαράλια την άμυνα των «λύκων». Στο 49′ ο Μαντουέκε έκανε το 3-2 για να έρθει από το 58′ έως το 63′ και πάλι ο ίδιος παίκτης με άλλα δύο γκολ, κάνοντας χατ τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

Ο Φέλιξ στο 80′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Γουλβς: Σα, Ντόχερτι, Μοσκέερα, Τότι, Αΐτ Νουρί (67’ Ντόουσον), Μπελεγκάρντ (68’ Σαράμπια), Λεμινά (90’ Ντόιλ), Γκόμες, Κούνια (68’ Μάρτινς Γκόμες), Χουάνγκ (58’ Ποντένσε), Στραντ Λάρσεν

Τσέλσι: Σάντσεθ, Γκουστό, Φοφανά, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια (83’ Ενκουνκού), Καϊσέδο (76’ Ντιούσμπερι Χολ), Φερνάντες, Μαντουεκέ, Πάλμερ (83’ Βέιγκα), Μούντρικ (46’ Νέτο), Τζάκσον (68’ Ζοάο Φέλιξ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ