Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στη Βραζιλία με Αμπέλ Φερέιρα και γυναίκα δημοσιογράφο

Αντιδράσεις προκάλεσε ο τρόπος που απάντησε ο Αμπέλ Φερέιρα σε ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου μετά την επιβλητική νίκη της Παλμέιρας επί της Κουιάμπα με 5-0. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρισκόταν υπό πίεση μέχρι αυτή τη νίκη, αλλά η απάντησή του σε γυναίκα δημοσιογράφο έγινε αφορμή για πολλά αρνητικά σχόλια. 

Η Αλίνε Φανέλι τον ρώτησε για τον τραυματισμό του Μάικι, με τον Φερέιρα να απαντά: «Κι άλλος τραυματισμός. Ναι, ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι θα δώσω εξηγήσεις μόνο σε τρεις γυναίκες: τη μητέρα μου, τη σύζυγό μου και την πρόεδρο της Παλμέιρας, Λεϊλά Περέιρα. Είναι οι μόνες που μπορούν να ζητήσουν εξηγήσεις. Οι άλλοι μπορούν να μιλούν, να αποθεώνουν, να παραπονιούνται. Ο προπονητής πρέπει να ξέρει πως να ακούει και να αποδέχεται. Δυστυχώς, συνέβησαν κάποια πράγματα στην ομάδα τον Αύγουστο. Τα χειρότερα ήταν οι τραυματισμοί. Ξέρετε για κάποιους, όχι για κάποιους άλλους».

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στη Βραζιλία που εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά του 45χρονου τεχνικού και έγινε… trend στο X η φράση: «Αλληλεγγύη στην Αλίνε Φανέλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ