Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το πρώτο βίντεο του Λανουά με την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων: «Αντικανονικό το γκολ Αστέρα, πέναλτι για ΠΑΟΚ»

Δημοσιεύτηκε το βράδυ της Τρίτης (20/08), το πρώτο βίντεο του Στεφάν Λανουά με την ανάλυση των επιλεγμένων αμφισβητούμενων φάσεων από τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Stoiximan Super League.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, θυμίζουμε, επαναφέρει το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επιλεγμένων φάσεων του πρωταθλήματος. Το βίντεο θα κυκλοφορεί μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής, Δευτέρα, ή Τρίτη.

Χρειάζεται να αποσαφηνιστεί πως οι φάσεις, όπως τονίζεται από την ΕΠΟ, που αναλύονται, επιλέγονται από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΚΕΔ και τους συνεργάτες του και αυτές είναι όσες θεωρεί πως πρέπει να είναι εις γνώση των ομάδων και του κοινού. Όχι όλες οι φάσεις, που θεωρούνται αμφισβητούμενες. «Σκοπός είναι η γνώση των κανονισμών και όχι η τηλεκριτική», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ομοσπονδία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρώτο του βίντεο, λοιπόν, ο Λανουά εξηγεί αρχικά τον λόγο, που σωστά δόθηκε το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τον Πανσερραϊκό, αλλά και τον λόγο, που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του παίκτη του Πανσερραϊκού μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια τονίζει ότι η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνες, στο Βόλος-Ολυμπιακός, έπρεπε να είναι απευθείας κόκκινη και κλείνει με τη φάση στο ΟΑΚΑ, το γκολ του Αστέρα εναντίον του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας ότι είναι αντικανονικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ