Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Μαρούσι

Ο Νίκος Βετούλας καλωσόρισε τους παίκτες του Αμαρουσίου, εκτός από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που έχει ειδική άδεια και μίλησε για την επόμενη σεζόν.

«Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά. Πάνω από όλα είναι να υπάρχει υγεία. Σε συνεργασία με την διοίκηση και με γνώμονα την επιθυμία να κάνει η ομάδα μας βήματα προόδου, συμπληρώσαμε νωρίς το ρόστερ με παιδιά που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Αισθάνομαι ότι έγινε το καλύτερο δυνατόν. Πλέον είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε με συνέπεια για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στις επίσημες υποχρεώσεις μας που ξεκινούν με δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Με εννέα καινούργια πρόσωπα, το πιο σημαντικό στην διαδικασία που έχουμε μπροστά μας είναι να κάνουμε σύμμαχο το χρόνο. Θεωρώ ότι η εμπειρία της περσινής σεζόν μας έχει βοηθήσει πολύ όλους. Πλέον δεν είμαστε νεοφώτιστοι και όλοι ξέρουν ότι το Μαρούσι είναι μια ομάδα με ιστορία. Τα υπόλοιπα καλούμαστε να τα δείξουμε στο γήπεδο», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας.

Το «παρών» έδωσαν οι Στασινός, Νικολαϊδης, Γιαννόπουλος, Ιορδάνου, Γιώργος Τανούλης, Καμ Ρέινολντς, Τζέι Ναγκλ, Σίριλ Λάνγκεβαϊν, Ίσμαελ Σανόγκο, Φρίντρικσον, Γιάννης Καρακώστας, Τζόναθαν Στόουβ και Σπύρος Σιούντρης.

Υπενθυμίζουμε πως το Μαρούσι θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο FIBA Europe Cup, όπου στα προκριματικά θα αντιμετωπίσει την Πέγια από το Κόσοβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ