Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του ο Ζίρκζεϊ

Με το «χρυσό» γκολ του Τζόσουα Ζίρκζεϊ που σκόραρε στο ντεμπούτο του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ιδανική πρεμιέρα στην φετινή Premier League, επικρατώντας της Φούλαμ με 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φλέρταρε έντονα με ακόμη μια… γκέλα απέναντι στον κακό της δαίμονα, την Φούλαμ, μέχρι που ο Έρικ Τεν Χάαγκ έκανε κίνηση-ματ ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ, που λόγω τραυματισμού δεν είχε παίξει σε κανένα φιλικό προετοιμασία των «Κόκκινων Διάβολων».

Ο Ολλανδός στράικερ, ωστόσο φρόντισε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στο Old Trafford, αφού 87ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Γκαρνάτσο από τα δεξιά, βρήκε την μπάλα όσο χρειάζονταν και την έστειλε… συστημένη στα δίχτυα για να καταγράψει ένα ονειρικό ντεμπούτο με την φανέλα της Γιουνάιτεντ.

H Γιουνάιτεντ μέχρι να πετύχει το «χρυσό» γκολ ο Ζίρκεζεϊ τα…χρειάστηκε κόντρα στην Φούλαμ, αφού μπορεί οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να είχαν την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, όμως οι Λονδρέζοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και χρειάστηκε σε αρκετές περιπτώσεις ο Ονάνα να επέμβει.

Εν τέλει οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν από τον Ζίρκζεϊ και στις καθυστερήσεις έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-0, με τον Ράσφορντ να «σερβίρει» στον Γκαρνάτσο, που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να σφυρίζει την λήξη του ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ