Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γερμανική μάχη για Κουλιεράκη

Πριν από μερικούς μήνες στη Γερμανία ανέφεραν πως η Άιντραχτ είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, όμως υπήρχε διαφορά στις διαπραγματεύσεις του με τους ασπρόμαυρους, αφού οι Γερμανοί θέλουν να βγάλουν από ταμεία τους ένα ποσό γύρω στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρέσινγκ της Άιντραχτ συνεχίστηκε κι αργότερα, καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς φαίνεται πως οι «μαυραετοί» κατέθεσαν πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον πείσει να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ωστόσο, η Άιντραχτ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει στην ατζέντα της τον Κουλιεράκη.

Πιο συγκεκριμένα, «μπάσιμο» έχει κάνει και η Βόλσφμπουργκ, η οποία μάλιστα έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση από την ομάδα της Φρανκφούρτης.

Οι «λύκοι» προσφέρουν στον ΠΑΟΚ το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, την ώρα που η πρόταση της Άιντραχτ είναι λίγο πιο κάτω οικονομικά, προσφέροντας κι αυτή ένα ποσοστό από πιθανή μεταπώληση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει την απάντησή του έπειτα από την ολοκλήρωση των play offs του Europa League, με Τσέλιε ή Σάμροκ, δηλαδή στο τέλος του Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ