Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Πού είναι το μετάλλιο»: Ο Καραλής και μέλη της ελληνικής αποστολής υποδέχτηκαν τον «χρυσό» Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Χωριό

Το βράδυ της Τρίτης ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε όλη την Ελλάδα να πανηγυρίσει, κατακτώντας το πρώτο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού. Με ένα άλμα 8,48μ. υπερασπίστηκε το χρυσό που πήρε στο Τόκιο και έγραψε Ιστορία.

Ο ίδιος μπορεί να μην ήταν τόσο… ευχαριστημένος, αφού ήθελε το κάτι παραπάνω, όμως έκανε και πάλι το θαύμα του. Η απονομή του μεταλλίου θα γίνει σήμερα, Τετάρτη στις 19.30 από την ΕΡΤ, με τον ελληνικό εθνικό ύμνο να ακούγεται για πρώτη φορά στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Τεντόγλου επέστρεψε αργά το βράδυ στο Ολυμπιακό Χωριό και έγινε δεκτός από τον κολλητό και «χάλκινο» Ολυμπιονίκη, Εμμανουήλ Καραλή, όπως και από την Κατερίνα Στεφανίδη, που δίνει τον δικό της αγώνα σήμερα, αλλά και από την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.

Έγινε δεκτός εν μέσω χειροκροτημάτων, με την επίσημη… υποδοχή, όπως ακούγεται στο βίντεο, να γίνει όταν πάρει και επίσημα το χρυσό μετάλλιο.

Φυσικά, τα πειράγματα δεν έλειψαν, με τον ίδιο να ζητά από τον Καραλή να δει το μετάλλιό του. «Πού είναι το μετάλλιο», λέει με τον «Μανόλο» να του το δίνει και εκείνος να ψάχνει να βρει το όνομά του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ