Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Μάλμε-ΠΑΟΚ 2-2 (τελικό)

 

Τέλος του αγώνα.

Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις.

Μουργκ αντί Κωνσταντέλια.

76′: ΓΚΟΛ ο ΠΑΟΚ. Απαντά με το ίδιο νόμισμα η ομάδα του Λουτσέσκου, αφού μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κουλιεράκης κάνει την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μπάμπα πετάγεται για να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση για το 2-2.

74′: Μπήκαν Ντεσπόντοφ, Καμαρά, βγήκαν Ζίβκοβιτς και Σβαμπ.

67′: ΓΚΟΛ η Μάλμε. Μετά από κόρνερ, ο Νανάσι με διπλή προσπάθεια από τη μικρή περιοχή νικάει τον Κοτάρσκι για το 2-1!

64′: Τετ-α-τετ του Τελίν, πάει να σκάψει πάνω από τον Κοτάρσκι, ο κίπερ του ΠΑΟΚ το βγάζει και τελικά η μπάλα περνά κόρνερ.

48′: Μέσα από την περιοχή, ο Γιάνσον κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρον

Τέλος ημιχρόνου 

Κίτρινη στον Μπολίν.

Μετράει το γκολ του ΠΑΟΚ! 1-1 το ματς.

Αναμονή, τσεκάρεται στο VAR.

42′: Σκοράρει από κοντά ο Τάισον που παίρνει το ριμπάουντ από την εξ επαφής επέμβαση του αντίπαλου κίπερ στην προβολή του Μπράντον, αλλά υπάρχει υπόδειξη για οφσάιντ.

34′: Ο Κοτάρσκι δεν κάνει την καλύτερη δυνατή έξοδο, αλλά η σέντρα του Λάρσεν περνά ανεκμετάλλευτη.

29′: Ο Ζίβκοβιτς έκλεισε προς τα μέσα και έκανε τη σέντρα στην απέναντι πλευρά, με τον Τάισον να πιάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, αλλά να μην βρίσκει εστία από τη μικρή περιοχή.

28′: ΓΚΟΛ η Μάλμε: Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιάνσον πήδηξε ψηλότερα από όλους και νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0.

13′: Σέντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Τελίν είναι αμαρκάριστος και πιάνει το πλασέ στην κίνηση, αλλά ο Κοτάρσκι διώχνει ξανά.

2′: Ευκαιρία για την Μάλμε. Λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Νανάσι σε θέση βολής, κάνει το πλασέ αλλά ο Κοτάρσκι διώχνει με το ένα χέρι.

Άρχισε ο αγώνας. 

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Μάλμε στο «Ελέντα Στάντιον» για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, θέλοντας να κάνει βήμα πρόκρισης στα playoffs του Champions Leaque.

Οι ενδεκάδες

Μάλμε (Χένρικ Ρίντρσεμ): Ντάλιν – Λάρσεν, Γιάνσον, Ζέτερστρεμ, Μπουσανέλο – Μπολίν, Γιόνσεν, Πένια, Νανάσι – Τελίν, Μποτχάιμ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ