Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βραδιά Ευρώπης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Οι δύο δικέφαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανοίγουν απόψε τις ευρωπαϊκές συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στον γ’ προκριματικό γύρο των διοργανώσεών τους.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στη Σουηδία από τη Μάλμε (6/8, 20:00) με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο προς τα πλέι οφ, δηλαδή το τελευταίο εμπόδιο πριν από την είσοδο στο League Phase του νέου Champions League.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί ύστερα από μία εβδομάδα (13/8, 20:30) στην Τούμπα. Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα στην έδρα της UEFA, αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας-Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι πιθανές ενδεκάδες στο Μάλμε-ΠΑΟΚ:

Μάλμε (Χένρικ Ρίντστρεμ): Ντάλιν – Στρίγκερ Λάρσεν, Γιάνσον, Ζάτερστρεμ, Μπουζανέλο – Μπόλιν, Γιόνσεν, Πένια, Νανάσι – Μποτχάιμ, Τέλιν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Καμαρά – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Τόμας.

Μία ώρα νωρίτερα (19:00) θα έχει ξεκινήσει ο αγώνας στο Γερεβάν της Αρμενίας ανάμεσα στη γηπεδούχο Νόα και την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου στο Conference League.

Θεωρητικά η Ένωση είναι το φαβορί, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός και ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε πρώτος απ’ όλους το σύνθημα.

Εφόσον η ΑΕΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόα, θα βρει στον δρόμο της στα πλέι οφ του Conference τη Χάιντουκ Σπλιτ του Μάρκο Λιβάγια.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ με Νόα:

Στρακόσια – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Πινέδα – Ελίασον, Γκατσίνοβιτς – Λιούμπισιτς, Λιβάι Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ