Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4 (τελικό)

 

Τέλος του αγώνα.

90′: Μπιανκόν αντί Κουτσίδη.

82′: ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός. Ο Μασούρας διατήρησε την κατοχή με πείσμα, συνεργάστηκε με τον Ζέλσον που απέκρουσε το σουτ του και στη συνέχεια, ο Παπακανέλλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και ο νεαρός άσος επέμεινε και σκόραρε με τη δεύτερη.

76′: ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός. Έπειτα από τη φάση του Παπακανέλλου, η μπάλα έφτασε στον Μασούρα και έπειτα στον Βέλντε που νίκησε τον Φράνκι με δυνατό σουτ.

71′: Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Βέλντε (ντεμπούτο) στη θέση του Γιάρεμτσουκ.

62′: Κλέψιμο του Μουζακίτη, ο Μασούρας έκανε το γύρισμα και ο Παπακανέλλος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Φράνκι.

60′:ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός. Ο Κουτσίδης κυριάρχησε σε στημένη φάση και με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Φράνκι.

58′: ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 0-1. Ωραία μπαλιά του Κοτσίνια, ο Γιάρεμτσουκ τροφοδότησε τον Ζέλσον Μαρτίνς με μία επαφή και ο Πορτογάλος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

54′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Επειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Γιάρεμτσουκ που σούταρε με τη μία και ο Φράνκι παραχώρησε κόρνερ.

50′: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Εκτός περιοχής σουτ του Ρέτσου, κόντρα και κόρνερ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

21′: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής, εκτέλεσε με το αριστερό και με τον Φράνκι να βρίσκει την μπάλα, αυτή κατέληξε δοκάρι κι έξω.

17′: Σέντρα του Κοτσίνια από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα της Τερνάνα προ του Γιάρεμτσουκ σε κόρνερ.

Άρχισε το φιλικό.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τερνάνα (Ιγκνάσιο Αμπάτε): Φράνκι, Κασασόλα, Λοϊάκονο, Καπουάνο, Μπελαβίνια, Ντε Μπουρ, Αλόϊ, Πατανέ, Καρμπόνι, Τσιτσερέλι, Φεράντε

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης, Αποστόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Ζ. Μαρτίνς, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Τερνάνα – Ολυμπιακός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ