Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: ΑΕΚ – Ίντερ Εσκάλδες 4-3 (τελικό)

ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες 4-3, με τον κόσμο της Ένωσης να αποδοκιμάζει.

Τέλος του αγώνα.

83′: ΓΚΟΛ για την Ίντερ Εσκάλδες. Απίστευτη εξέλιξη στο ματς, μετά από εκτέλεση φάουλ η άμυνα δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Μαρτίνες έκανε το 4-3 με δυνατό σουτ.

82′: Κίτρινη κάρτα για τράβηγμα φανέλας στον Γιόνσον.

77′: ΓΚΟΛ για την Ίντερ Εσκάλδες. Ο Αντρέου εκτέλεσε εύστοχα στέλνοντας τον Στρακόσα στην άλλη γωνία και μειώνοντας σε 4-2.

76′: Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ, Μάνταλος και Άμραμπατ αντικατέστησαν Γκαρσία και Χατζισαφί. Στο αριστερό άκρο της άμυνας πάει να παίξει ο Λιούμπιτσιτς.

76′: Πέναλτι για την Ίντερ Εσκάλδες. Μεγάλο λάθος του Στρακοσα, άνοιξε το κοντρόλ και έχασε την μπάλα, ανατρέποντας στη συνέχεια τον Αντρέου.

74′: Ο Μουνιόθ έπεσε σωστά στη γωνία του και νίκησε τον Λιβάι Γκαρσία

73′: Ο Γκαρσία βγήκε τετ-α-τετ με τον Μουνιόθ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λιούμπιτσιτς και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Ίντερ Εσκάλδες, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

65′: ΓΚΟΛ για την Ίντερ Εσκάλδες. Μετά από μια βαθιά μπαλιά, ο Βίντα έβαλε αυτογκόλ με κεφαλιά, «κρεμώντας» τον Στρακόσια που είχε βγει από την εστία του.

64′: Πρώτες αλλαγές για την ΑΕΚ. Φερνάντες και Κοϊτά στα άκρα αντί Ελίασον – Γκατσίνοβιτς και ο Γαλανόπουλος στον άξονα στη θέση του Σιμάνσκι 

52′: ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελίασον, ο Μουκουντί νίκησε τους πάντες στον αέρα κάνοντας το 4-0 με κεφαλιά.

47′: Λάθος του Μουκουντί, ο Λοπέζ βήκε τετ α τετ αλλά ο Στρακόσια τον νίκησε.

Χωρίς αλλαγές η ΑΕΚ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Αλλαγή ημιχρόνου για την Ίντερ Εσκάλδες, Βίτι Μαρτίνεθ στη θέση του Λόπεθ.

Τέλος ημιχρόνου.

45′: Ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Ελίασον να κάνει ατομική προσπάθεια συγκλίνοντας από τα δεξιά και βλέποντας τον Μουνιόθ να αποκρούει το συρτό σουτ του.

Πέντε λεπτά ο έξτρα χρόνος για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

41′: Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την είδε ο Αλόνσο για άσχημο μαρκάρισμά του στον Γιόνσον.

37′: Ο Λιούμπισιτς έκοψε τον Μπερλάγκα πριν εκτελέσει μέσα από την περιοχή και κέρδισε το φάουλ.

 

31′: ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Ο Ρότα πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα, ο Γιόνσον την άφησε για τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε αέρα τριών τερμάτων στον Δικέφαλο. 

20′: ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Ο Στρακόσια έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για το 2-0.

11′: Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο άουτ, ο Λιούμπισιτς εκτέλεσε από διαγώνια θέση, μπλόκαρε ο Μουνιόθ

Δυνατό ξεκίνημα για την ΑΕΚ. Δοκάρι σε τεράστια ευκαιρία και γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

6′: ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά από βαθιά μπαλιά και έκανε ιδανική σέντρα για τον Λιούμπισιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει μετά από την κίνησή του στο δεύτερο δοκάρι, το πρώτο επίσημο γκολ ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

5′: Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚΟ Λιούμπισιτς βρήκε χώρο και σούταρε συρτά αναγκάζοντας τον Μουνιόθ σε επέμβαση, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γκατσίνοβιτς πήρε το… ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Άρχισε το ματς.

ΑΕΚ εναντίον Ίντερ Εσκάλδες από την Ανδόρα, στην πρώτη τους συνάντηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι ενδεκάδες

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα, 4-4-1-1): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον – Ελίασον, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς – Λιβάι Γκαρσία. Ί

ίντερ Εσκάλδες (Φελίπ Ορτίθ, 4-5-1): Αντρί Μουνιόθ – Γκαγέγκο, Φέχερ, Πουέντες, Τόρες – Μπερλάνγκα, Αλόνσο, Λόπεθ, Μπουχαρμά, Ζαν Λουκ – Λόπεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ