Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέπε: «Είπαμε ότι θα νικήσουμε για τον Ρονάλντο και τα καταφέραμε»

Ως νίκη για όλο το πορτογαλικό έθνος χαρακτήρισε την κατάκτηση του Euro ο Πέπε, μία μέρα μετά τον θρίαμβο των Ιβήρων στον τελικό του «Σεν Ντενί», κόντρα στους οικοδεσπότες Γάλλους.

Ο Πέπε, αναδείχθηκε από την UEFA ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, η οποία κρίθηκε στην παράταση με το γκολ του Έντερ κι ενώ οι Πορτογάλοι αγωνίζονταν από το 25’ χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μιλώντας σε ρεπόρτερ, ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: «Ξέραμε ότι βρισκόμασταν στο γήπεδο εκπροσωπώντας ένα ολόκληρο έθνος, την Πορτογαλία. Είναι όμορφη χώρα, με υπέροχους ανθρώπους. Πιστέψαμε στους ανθρώπους που μας δίδαξαν πολλά πράγματα. Η νίκη είναι για όλους αυτούς».

Όσον αφορά στη νίκη που ήρθε χωρίς τον Ρονάλντο, είπε: «Ήταν δύσκολο να είμαστε χωρίς τον καλύτερό μας παίκτη, τον άνθρωπο που θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή, να κάνει τη διαφορά, αλλά ο θεός δίνει τις μάχες στους καλύτερους στρατιώτες κι εμείς ήμασταν πραγματικοί «μονομάχοι» στο γήπεδο. Είπαμε ότι θα κερδίσουμε για τον Κριστιάνο, όπως κι έγινε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ