Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλική νίκη 1-0 για τον Παναιτωλικό κόντρα στην Λαμία

Με 1-0 επικράτησε σήμερα (18/7) ο Παναιτωλικός της Λαμίας, σε μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο Καρπενήσι, με τους παίκτες του Παναιτωλικού να είναι καλύτεροι από αυτούς της Λαμίας. 

Στο πρώτο μέρος οι Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και απείλησε με τους Αναστασόπουλο, Μλάντεν, Ντίαζ και γενικότερα ήταν η ομάδα που έλεγχε το παιχνίδι.

Τελικά βρήκε δίχτυα στο 50′ με τον νεαρό Κακιώνη ύστερα από ωραία ενέργεια του Τορεχόν, ενώ μετά ο Παναιτωλικός «φλέρταρε» και με ένα δεύτερο γκολ με τους Πέρεθ, Μαϊντεβατς.

Η Λαμία από την πλευρά της έφτασε πριν το φινάλε κοντά στην ισοφάριση με τον Νικολόπουλο, όμως ο γκολκίπερ Στεργιάκης του είπε «όχι».

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Αναστασόπουλος, Μαυρίας, Μπακάκης, Κοντούρης, Λιάβας, Νικολάου, Λομόνακο, Ντίας. Επαιξαν και οι Χότζα, Στεργιάκης, Μάνος, Παντελάκης, Γαλιάτσος, Στάγιτς, Αγαπάκης, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Ράδος, Μπελεβώνης, Μαϊντέβατς, Κακιώνης, Μορφάκης.

Λαμία: Σουρδής, Τερεζίου, Γιαννούτσος, Γυφτομήτρος, Κορνέζος, Σιόλος, Δοϊρανλής, Μέκιτς, Καψάλης, Σιμόνι, Τσιάκας. Έπαιξαν και οι: Διαμαντής, Αντράτε Ρατόν, Αθανασακόπουλος, Ντετάκης, Νούνιεζ, Φουρτάδο, Λέικ, Βλαχομήτρος, Σαραμαντάς, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ