Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ: Πότε δηλώνει τη λίστα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο – Μαθαίνει αντίπαλο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ ξεκινά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί τις αποφάσεις του για την ευρωπαϊκή λίστα.

Την προσεχή Τετάρτη, σε μια εβδομάδα από σήμερα, οι πρωταθλητές μπαίνουν στην… μάχη με φόντο μια θέση στο League Stage του Champions League.

Το βράδυ εκεί κοντά στα μεσάνυχτα (ή και αργότερα) ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αφού στις 22:00 αρχίζει το δεύτερο ματς ανάμεσα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και την Εγκνάτια στο ουδέτερο γήπεδο του Ελμπασάν και ποια ομάδα θα έρθει στην Τούμπα την άλλη Τετάρτη για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό για τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης λόγω του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για 15 μέρες στο Χορστ.

Εκεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γνωστοποιήσει την ευρωπαϊκή λίστα και τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του για τα δύο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, αφού την Πέμπτη 18 Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσει την πρώτη λίστα της σεζόν.

Σε περίπτωση πρόκρισης από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, η επόμενη ημερομηνία κλειδί σε ότι αφορά την δήλωση παικτών για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League είναι η 1η Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ