Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το μήνυμα του Σάντσο στον Σάκα μετά το Αγγλία-Ελβετία (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο, όμως την πιο κρίσιμη η στιγμή η Αγγλία βρήκε στα πόδια του Μπουκάγιο Σάκα τον ήρωά της. Με πανέμορφο τέρμα στο 80ο λεπτό ο εξτρέμ της Άρσεναλ έστειλε το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία στην παράταση, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί στα ημιτελικά του EURO 2024.

Τρία χρόνια πριν βέβαια, η ιστορία γράφτηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο. Στον τελικό του EURO 2020 ο Σάκα έχασε το πέναλτί του και η Ιταλία στέφθηκε πρωταθλήτρια. Στην ίδια διαδικασία δίχτυα δεν είχαν καταφέρει να βρουν ούτε ο Σάντσο και ο Ράσφορντ, με τους τρεις τους μετά το παιχνίδι να γίνονται αποδέκτες πολλών ρατσιστικών επιθέσεων από Άγγλους οπαδούς.

Κανείς τους δεν ξέχασε εκείνη την ημέρα, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και με το μήνυμα του Σάντσο στον Σάκα μετά την εξαιρετική εμφάνισή του κόντρα στην Ελβετία. «Είμαι τόσο περήφανος για αυτόν τον τύπο. Τα κατάφερες για μένα και τον Μάρκους αδερφέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά σε σχετικό story του στο Instagram ο εξτρέμ της Γιουνάιτεντ.

Το story του Σάντσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ