Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για Ελ Κααμπί

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την παραμονή ή όχι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει μια γενναία προσφορά στον Μαροκινό στράικερ και περιμένουν την απάντησή του, την ώρα που εκείνος αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως όλα δείχνουν, ο 30χρονος φορ δεν θα πάει στη Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει προτάσεις στα χέρια του από τη Σαουδική Αραβία. Η πρωταθλήτρια Αιγύπτου Αλ Αχλί μπαίνει στο κόλπο για την απόκτησή του, αν και στα σχετικά δημοσιεύματα τονίζεται ότι προτεραιότητα του παίκτη είναι να μείνει στην Ευρώπη.

Και χθες προέκυψε αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από την Άστον Βίλα, καθώς στην Αγγλία γράφουν πως ο Ουνάι Έμερι δεν τον έχει βγάλει από τη λίστα του.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον Μαροκινό, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εντός της εβδομάδας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τυπικά ανήκει στον Ολυμπιακό, καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσής του για έναν ακόμη χρόνο και όποια ομάδα ενδιαφέρεται και συμφωνήσει με τον παίκτη, θα πρέπει να καταβάλει στους ερυθρόλευκους τη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ