Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Γερμανία-Δανία 2-0(Τελικό)

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ! Η Γερμανία επικράτησε με 2-0 της Δανίας, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024.

90+5′ Μεγάλη στιγμή για τη Γερμανία με τον Σμάιχελ να βγάζει με υπερένταση το πλασέ του Χάβερτς. Κόρνερ για τη Γερμανία.

90+1′ Ο Βιρτς σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

88′ Αλλαγή για Γερμανία:  Άντον στη θέση του Σανέ.

83′ Ο Φίλκρουγκ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σμάιχελ αλλά ήταν ούτως ή άλλως εκτεθειμένος.

81΄ Αλλαγές για τις δύο ομάδες. Ο Μουσιάλα και ο Ράουμ δίνουν τις θέσεις τους στον Χένριχς και τον Βιρτς. Από την άλλη, Κρίστενσεν, Έρικσεν και Χόιλουντ δίνουν τις θέσεις τους σε Μπρουν Λάρσεν, Κρίστιανσεν και Βιντ.

73΄ Αλλαγές για Δανία: Πόουλσεν και Νόργκααρντ στη θέση των Ντιλέινι και Σκοβ Όλσεν.

73΄ Κίτρινη κάρτα στον Άντερσεν 

68′ 2-0 η Γερμανία με τον Μουσιάλα που μάλλον τελειώνει το ματς!  Τρομερή μπαλιά του Σλότερμπεκ στον Μουσιάλα. Ο Σμάιχελ ανεξήγητα δεν βγήκε για να δυσχεράνει το έργο του Γερμανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος πάτησε περιοχή και με ένα απλό πλασέ έκανε πλέον ασφαλές το προβάδισμα της οικοδέσποινας!

66′ Καλή στιγμή για τη Δανία, ο Χόιλουντ βρέθηκε απέναντι από τον Νόιερ αλλά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα να τον νικήσει.

65΄ Αλλαγές για Γερμανία:  Φίλκρουγκ και Τσαν μέσα, Χάβερτς και Γκιντογκάν

64′ Ο Σανέ έχασε τεράστια ευκαιρία μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Χάβερτς, όμως υπήρχε οφσάιντ στην αρχή. Ως μη γενόμενη η φάση.

60΄ Κίτρινη κάρτα στον Μέλε στον πάγκο της Γερμανίας

59′ Ευκαιρία για Γερμανία με  το Χάβερτς, που μπήκε μόνος του απο την αριστερή πλευρά όμως το πλασέ του βγήκε λίγο άουτ απο τα δοκάρια του Σμάιχελ!

56΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπά για σύγκρουση στον αέρα (κεφάλι με κεφάλι) με τον Άντριτς

52΄ Ο Γιόακιμ Άνερσεν, που λίγο πριν είδε γκολ του να ακυρώνεται, έχει κάνει χέρι. Πέναλτι για τη Γερμανία! Το κτυπάει ιδανικά ο Χάβερτς και ΓΚΟΛ για τη Γερμανία!

48΄ ΓΚΟΟΟΛ για τη Δανία με σουτ του   Άντερσεν..Άκυρο το γκολ, είναι οφσάιντ!

Το β’ ημίχρονο αρχίζει

Τέλος ημιχρόνου, που διήρκεσε 1 ώρα και 10 λεπτά λόγω της 25λεπτης διακοπής. 0-0 το σκορ, με τη Γερμανία να ξεκινά εντυπωσιακά αλλά τη Δανία να απαντάει και να έχει κάποιες μεγάλες στιγμές

45′ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για τη Δανία! Ο Ντιλέινι έφυγε στην αντεπίθεση μετά από δικό του κλέψιμο και βρήκε τον Χόιλουντ, ο οποίος έμεινε μόνος με τον Νόιερ και προσπάθησε να τσιμπήσει την μπάλα από πάνω του. Ο Γερμανός πορτιέρε έσωσε τη Γερμανία.

42′ Τραγικό λάθος του Σλότερμπεκ που έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Χόιλουντ, όμως αυτός εκτέλεσε άστοχα, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Νόιερ!

41΄ Κίτρινη κάρτα στον Χιούλμαντ που διαμαρτυρήθηκε για μονομαχία του Ντιλέινι με τον Σλότερμπεκ.

37′ Εικαιρία για Δανία: Σέντρα του Ράουμ συστημένη στο κεφάλι του Χάβερτς, απέκρουσε ο Σμάιχελ και πάλι!  Στη συνέχεια της φάσης, ο Σλότερμπεκ πήρε νέα κεφαλιά, η οποία πέρασε λίγο έξω από την εστία του Σμάιχελ.

Τώρα θα ξεκινήσει και πάλι το ματς, 25 λεπτά μετά τη διακοπή!

Μετά από περίπου 25 λεπτά οι ομάδες έχουν επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, κάνουν ζέσταμα για να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι!

Ρίχνει δυνατή βροχή και χαλάζι!

Δείτε τι γίνεται….

Εικόνα live 28800536/26238.jpg

35′ Προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι, λόγω βροχής και κεραυνού! Έχουν πραγματικά… ανοίξει οι ουρανοί στο Ντόρτμουντ με τους κεραυνούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλο!

33′ Ο Σανέ έφυγε επικίνδυνα στην κόντρα αλλά επιχείρησε να τους περάσει όλους και φυσικά έχασε την μπάλα.

 

31′ Στο τείχος το σουτ-φάουλ του Έρικσεν εξω απο την περιοχή στη συνέχεια ο Χόιμπιεργκ έκανε σέντρα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

21′ Καλή φάση για Δανία: Μετά από μπαλιά 50 μέτρων ο Έρικσεν κατέβασε μαγικά κι έκανε το σουτ αλλά ο Ρίντιγκερ του έβαλε σωτήριο μπλοκ

11΄ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΣΗ: Ο Ρίντιγκερ σήκωσε υπέροχα στον Χάβερτς κι εκείνος έπιασε τρομερό σουτ στην κίνηση από αριστερά, η μπάλα έσκασε και στο έδαφος αλλά ο Σμάιχελ κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ.

3′  ΓΚΟΟΟΛ: 1-0 η Γερμανία !Η Γερμανία σκόραρε με τον Σλότερμπεκ, ο οποίος πανηγύρισε για λίγο, όμως ο Όλιβερ έχει σφυρίξει επιθετικό φάουλ στον Σμάιχελ και το τέρμα ακυρώθηκε!

Αρχίζει ο αγώνας

Ο Νάγκελσμαν γράφει ιστορία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς γίνεται ο νεαρότερος προπονητής που βρίσκεται στον πάγκο ομάδας σε νοκ άουτ αγώνα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νόιερ, Κίμιχ, Ράουμ, Σλότερμπεκ, Ρίντιγκερ, Άντριχ, Κρόος, Γκιντογκάν, Μουσιάλα, Σανέ, Χάβερτς

Αναπ: Μπάουμαν, Τερ Στέγκεν, Γκρος, Μίλερ, Φίριχ, Μπάιερ, Φίλκρουγκ, Αντόν, Βιρτς, Μίτελστεντ, Χένρικς, Κοχ, Τσαν, Ουντάβ.

ΔΑΝΙΑ

Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεργκαρντ, Κρίστενσεν, Μέλε, Μπα, Ντιλέινι, Έρικσεν, Χόιμπιεργκ, Σκοβ Όλσεν, Χόιλουντ

Αναπ: Χέρμανσεν, Ρένοβ, Κίερ, Γένσεν, Ντόλμπεργκ, Γιόργκενσεν, Ντάμσγκααρντ, Νόργκααρντ, Β.Κρίστιανσεν, Βιντ, Πόουλσεν, Λάρσεν, Ρ.Κρίστενσεν, Ντρέγιερ

Διαιτητικό team:

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ: Βοηθοί: Στιούαρτ Μπαρτ, Νταν Κουκ (ΑΓΓ). 4ος: Ιρφάν Πελίτο (ΒΟΣ). VAR: Στιούαρτ Άτγουελ, Ντέιβιντ Κόουτ (ΑΓΓ), Μασιμιλιάνο Ιράτι (ΙΤΑ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ