Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα «κρούση της Πούμας για Ελίασον στην ΑΕΚ που κάνει νέο συμβόλαιο στον Σουηδό! (ΦΩΤΟ)

Πρόταση για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον από την ΑΕΚ φέρεται να έκανε η Πούμας, η οποία ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ικανοποίησε την “Ένωση” 

Συγκεκριμένα, οι Μεξικάνοι… υιοθέτησαν τα όσα είχαν αναφερθεί σε ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας “Expressen” λέγοντας πως η Πούμας έκανε πρόταση που έφτανε τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ για την Ελίασον, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ένωση έκρινε ως πολύ χαμηλή αυτή την πρόταση, καθώς, όπως υπογράμμισαν, οι απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων» φέρονται να είναι περίπου 8,5 με 9 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ πάντως φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με τον Ελίασον για νέο συμβόλαιο με γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Για την ακρίβεια σχεδόν υπερ-διπλασιασμό τους, από τις 370.000 ευρώ net ετήσιες αποδοχές που είχε την πρώτη του 2ετία στην ομάδα! Και όλο αυτό με επιθυμία-εισήγηση του Ματίας Αλμέδια.

Ουσιαστικά οι ανακοινώσεις απομένουν για την οικονομική αναβάθμιση του συμβολαίου του Ελίασον. Προφανώς θα έρθουν από τον επόμενο μήνα. Κάπως έτσι εξηγείται και η μεγάλη αλλαγή στην “τιμολόγηση” του Ελίασον αφού δεν φτάνουν τα 10.000.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ προσεγγίζουν τα 15 εκατομμύρια για τον διεθνή Σουηδό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ