Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και ο Σαλαζάρ στα υπ’ όψη του Άρη!

Το όνομα του Χουάν Καμίλο Σαλαζάρ είναι από αυτά που έχουν προταθεί τις τελευταίες μέρες στον Άρη και απομένει να φανεί αν η περίπτωσή του θα απασχολήσει.

Ο 27χρονος Κολομβιανός χαφ με εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό και στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σε μία χρονιά όπου η τύχη, ωστόσο του γύρισε την πλάτη στα τέλη Μαρτίου και στο παιχνίδι της ομάδας της Νίκαιας με τα Χανιά για την 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση που είχε ξεκινήσει ιδανικά για τον Σαλαζάρ, καθώς είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 7, όμως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέταση που υποβλήθηκε δεν είχε γλιτώσει τα χειρότερα καθώς διαπιστώθηκε πως κληρονόμησε ρήξη έσω πλαγίου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες με αποτέλεσμα να απουσίασει από τον Δημήτρη Σπανό στα έξι παιχνίδια που ακολούθησαν καθώς δεν αγωνίστηκε σε κανένα από αυτά.

Ο Χουάν Καμίλο Σαλαζάρ άφησε πίσω του τον τραυματισμό του και πλέον έχει  ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα φορά την φανέλα του Άρη ή κάποια άλλη ομάδα της Superleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ