Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live Streaming: Ελλάδα – Πολωνία 78-73 (τελικό)

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ,

Τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 78-73. 

Άρχισε η τέταρτη περίοδος.

Ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος. 60-60 το σκορ.

Άρχισε το τρίτο δεκάλεπτο.

Ημίχρονο στο ΣΕΦ, με την Ελλάδα να έχει κάνει ένα χλιαρό και ένα πολύ καλό δεκάλεπτο. Με 11 παίκτες να έχουν πατήσει παρκέ, αλλά με 4/6 δίποντα και με 9/24 τρίποντα. Το μέγεθος των Πολωνών έχει κλείσει τη ρακέτα. Παπαγιάννης με 10 και Γουόκαπ με 7 πόντους οι πρώτοι σκόρερ της Εθνικής, 9 έχει ο Έι Τζέι Σλότερ για τους φιλοξενούμενους που μετρούν 11/20 δίποντα και 3/13 τρίποντα, με 10 ασίστ για τρία λάθη. Θυμίζουμε, πρώτο φιλικό από τα τρία που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δρόμο προς το προολυμπιακό τουρνουά.

Τέλος ημιχρόνου. 46-41 το σκορ.

Άρχισε η δεύτερη περίοδος. 

Η εθνική ομάδα έχει 2/2 δίποντα και 3/9 τρίποντα, 6/7 βολές και έξι ασίστ για έξι λάθη. Η Πολωνία έχει επτά επιθετικά ριμπάουντ και από αυτό το κομμάτι έχει κυριαρχήσει.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου. 19-27 το σκορ.

Άρχισε ο αγώνας. 

Πρώτο φιλικό προετοιμασίας της εθνικής ομάδας στο δρόμο για το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ. Αντίπαλός της η Πολωνία. 

Η ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Πλούτα, Μπαλτσερόφσκι, Σοκολόφσκι, Σλότερ, Μίλιτσιτς, Μάζουρτζακ, Πονίτκα, Τζιέβα, Μπογκούτσκι, Μίχαλακ, Ζολνιέρεβιτς, Νίζιολ οι 12 της Πολωνίας.

Η ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Γουόκαπ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Κουζέλογλου, Χουγκάζ, Μήτογλου οι 12 του Βασίλη Σπανούλη για το αποψινό ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ