Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Σλοβακία-Ουκρανία 1-2 (τελικό)

 

Τέλος του αγώνα. Η Ουκρανία θα επικρατήσει 2-1 της Σλοβακίας και μάλιστα με ανατροπή.

80′: ΓΚΟΛ η Ουκρανία. Ο Γιάρεμτσουκ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά το καταπληκτικό του κατέβασμα.

74′: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ουκρανία, στην αντεπίθεση, με τον Μούντρικ να σουτάρει από δύσκολη γωνία και αριστερά και τον Ντουμπράβκα να βρίσκει την μπάλα αφού εκείνη χτυπάει στο δοκάρι.

67′: Χαράσλιν και Χάντσκο δίνουν τις θέσεις τους σε Σουσλόφ και Ομπερτ.

67′: Ντόβμπικ και Γιαρμολένκο εκτός, Γιάρεμτσουκ και Ζούμπκοφ εντός

60′: Διπλή αλλαγή για την Σλοβακια. Ντούντα και Μπόζενικ έξω, Μπένες και Στρέλετς στις θέσεις τους.

54′: ΓΚΟΛ η Ουκρανία. Ο Ζιντσένκο  κάνει  συρτή πάσα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο ανενόχλητος Σαπαρένκο με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα…

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την Ουκρανία στη σέντρα.

Τέλος ημιχρόνου.

34′: Δοκάρι για την Ουκρανία, μετά την προσπάθεια του Τίμτσουκ από διαγώνια θέση και δεξιά της μεγάλης περιοχής.

28′: Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ουκρανία, με την ατομική ενέργεια του Ντόβμπικ και το σουτ από θέση μέσα αριστερά, για να κερδίσει τελικά «μόνο» το κόρνερ, από την σωτήρια παρέμβαση του Πέκαρικ.

17′: ΓΚΟΛ για την Σλοβακία με τον Σχραντς να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά το γέμισμα του Χαράσλιν.

11′: Νέα χαμένη ευκαιρία για την Σλοβακία, αυτή την φορά με τον Σχραντς να μην μπορεί να νικήσει τον Τρούμπιν.

10′: Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, για την Σλοβακία, με την εντυπωσιακή προσπάθεια του Χαράσλιν και τον Τρούμπιν να αποκρούει!

Άρχισε ο αγώνας. 

Σλοβακία και Ουκρανία αναμετρώνται στο Ντίσελντορφ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Euro 2024 και δη για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, σ’ ένα ματς που θα κρίνει και το μέλλον τους στη διοργάνωση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σλοβακία (Φραντσέσκο Καλτσόνα): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Λομπότκα, Κούτσκα, Ντούντα, Σχραντς, Χαρασλίν, Μπόζενικ.

Ουκρανία (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Λούνιν, Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο, Μπράζκο, Γιαρμολένκο, Σουντάκοφ, Μούντρικ, Ντόβμπικ.

Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων:

Σλοβακία: Ροντάκ, Ράβας, Όμπερτ, Ρίγκο, Γκιομπέρ, Σουσλόβ, Τούπτα, Μπένες, Χροσόβσκι, Ντε Μάρκο, Στρέλετς, Ντούρις, Σάουερ, Μπέρο, Κόσα.

Ουκρανία: Μπούστσαν, Λούνιν, Κονόπλια, Σβάτοκ, Ταλοβιέροβ, Σίντορτσουκ, Στεπανένκο, Μαλινόβσκι, Γιάρεμτσουκ, Μικολένκο, Τσιχανκόβ, Ζούμπκοβ, Μπόνταρ, Βάνατ, Μιχαϊλιτσένκο.

Η διαιτητική σύνθεση:

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ. Βοηθοί: Στιούαρτ Μπαρτ, Νταν Κουκ (ΑΓΓ). 4ος: Σερντάρ Γκοζομπουγιούκ (ΟΛΛ). VAR: Ντέιβιντ Κόουτ (ΑΓΓ), Μπάστιαν Ντάνκερτ, Κρίστιαν Ντίνγκερτ (ΓΕΡ)

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά την αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ