Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου: Στα ημιτελικά οι Δράκου, Ασπουγαλής και Σίσκος

Με νέο πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση πέρασε στον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο η Νόρα Δράκου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης στα 50μ ύπτιο, κολύμπησε τα 50μ ελεύθερο σε 24.89 για να κάνει την ταχύτερη κούρσα των προκριματικών σειρών κι έτσι θα συνεχίσει με αυτοπεποίθηση και για τον ημιτελικό, έχοντας στόχο τον τελικό στο αγώνισμα.

Παράλληλα, αυτός ο χρόνος είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο κρατούσε εδώ και 12 χρόνια και ήταν 24.93 της Νέρι Νιανγκουάρα.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Αρκάδιος Ασπουγαλής κολύμπησε στον προκριματικό των 50μ ελεύθερο από την τέταρτη προκριματική σειρά και τερμάτισε σε χρόνο 27.93.

Αυτή η επίδοση του έδωσε την τέταρτη θέση στη σειρά του και την 14η στο σύνολο (προκρίνονται 16) κι άρα την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Τέλος, μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο πρωταθλητής της κολύμβησης Απόστολος Σίσκος.

Μετά τον θρίαμβο στα 200μ ύπτιο, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο κάνοντας διπλό πανελλήνιο ρεκόρ, ο Σίσκος συνεχίζει την πορεία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός αθλητής αγωνίστηκε στον προκριματικό των 200μ πεταλούδα από την τρίτη προκριματική σειρά και τερμάτισε σε 1:58.49 για να βρεθεί στην τέταρτη θέση στη σειρά του και την 10η θέση στο σύνολο και να περάσει στον ημιτελικό του αγωνίσματος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ