Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτο φιλικό τεστ για την Εθνική ενόψει Προολυμπιακού

Έστω και ανεπίσημα η εθνική ομάδα σηκώνει αυλαία, μιας και σήμερα το βράδυ (21/6, 20:00) αντιμετωπίζει την Πολωνία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον πρώτο φιλικό αγώνας της προετοιμασίας της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη μπορεί να βρίσκονται όλοι οι διεθνείς, κάποιοι όμως ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Σλούκα.

Ο φόργουορντ των Μπακς ακολουθεί θεραπεία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια των πλέι οφ του ΝΒΑ. Ειδικό πρόγραμμα κάνει και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, εξαιτίας ενοχλήσεων που αποκόμισε από τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία στην «επίσημη αγαπημένη» ότι αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για να παίξουν στο Προολυμπιακό τουρνουά

Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό τεστ για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά Ακρόπολις (25-27/6) κόντρα σε Μαυροβούνιο και Μπαχάμες. Εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, από όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν και εισιτήρια για την α’ φάση του Προολυμπιακού τουρνουά σε προνομιακές τιμές.

Ελλάδα και Πολωνία αναμετρώνται για 38η φορά σε επίπεδο Ανδρών, με την «επίσημη αγαπημένη» να μετρά 21 νίκες. Η πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους ήταν για το τουρνουά Ακρόπολις στις 17 Αυγούστου του 2022 στο ΟΑΚΑ, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί 101-78.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ