Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι αναφέρει το γερμανικό «kicker» για Μασούρα και Μπόχουμ

«Φουντώνουν» τα σενάρια για μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα, με το μέλλον του Έλληνα εξτρέμ να φαίνεται ότι είναι μακριά από τον Ολυμπιακό και πιο κοντά στην Μπόχουμ.

Το γερμανικό «Kicker» σε δημοσίευμά της τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στην Bundesliga, παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να τον κρατήσουν.

Παράλληλα στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σχετικά με τη μετακίνηση του παίκτη.

Όσα αναφέρει το «kicker»

«Για περισσότερους από έξι μήνες η Μπόχουμ προσπαθεί να εντάξει στη δύναμη της τον Γιώργο Μασούρα. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει πολλά χρήματα, αλλά η απόφαση δεν θα αργήσει. Στην αρχή της χρονιάς γίνονταν υποθέσεις, για το αν ο Γιώργος Μασούρας θα μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Ρουρ.

Η συμφωνία τότε δεν ολοκληρώθηκε, αλλά η Μπόχουμ συνέχισε να παρακολουθεί τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θέσεις στην επίθεση.

Ο Μασούρας τράβηξε πρόσφατα την προσοχή όταν σκόραρε με κοντινό πλασέ το γκολ της Ελλάδας στο φιλικό με την εθνική Γερμανίας στις αρχές Ιουνίου. Πρόσφατα κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το Conference League στον τελικό με την Φιορεντίνα. Ίσως αυτός να ήταν ο τελευταίος μεγάλος του θρίαμβος με την ελληνική ομάδα.

Το συμβόλαιο του 30χρονου, που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα, στο κέντρο ή ως επιθετικός μέσος, είναι δυνατός και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, πλησιάζει στη λήξη του, αλλά ο Ολυμπιακός δεν το βάζει κάτω. Η ελληνική ομάδα φέρεται να προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα προσφέροντάς του ένα πολύ καλό συμβόλαιο και αύξηση του μισθού του.

Η Μπόχουμ για να τον πάρει πρέπει να κάνει… οικονομική θυσία. Ωστόσο, μια αλλαγή περιβάλλοντος, συνδυασμένη με εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, αποτελεί δέλεαρ για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει ήδη κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ