Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Σκωτία-Ελβετία 1-1(Τελικό)

Τέλος στο παιχνίδι! Τελικό αποτέλεσμα 1-1!

Τέσσερα τα λεπτά του έξτρα χρόνου.

90’+1′ Διπλή ευκαιρία για τη Σκωτία τώρα! Σωτήρια προβολή τελευταία στιγμή από τον Ακάντζι!

90′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ελβετία, με την κεφαλιά του Αμντουνί να περνά άουτ!

86′ Διπλή αλλαγή για την Ελβετία. Οι Λεωνίδας Στεργίου που αγωνίζεται στη Στουτγκάρδη και Αμντουνί αντί των Βίντμερ και Εντόι, αντίστοιχα.

82′ Σκόραρε ο Εμπολό, αλλά σηκώνεται το σημαιάκι, αφού ήταν σε θέση οφσάιντ

75′ Διπλή αλλαγή για την Ελβετία. Εκτός οι Βάργκας και Φρόιλερ, στις θέσεις τους οι Ρίντερ και Σιέρο.

73΄ Δύο ακόμα κίτρινες στη Σκωτία, σε ΜακΚένα και ΜακΓκίν. Φτάνει τις τρεις (είχε και ο ΜακΤόμινεϊ), με τον Ροντρίγκες να έχει μπει στο μπλοκάκι του Ιβάν Κρούζλιακ από πλευράς Ελβετίας

67΄ Δοκάρι για τη Σκωτία…Ο Ρόμπερτσον βρήκε με γλυκό γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι τον Χάνλεϊ, με την μπάλα μετά την κεφαλιά του τελευταίου να προσκρούει στη δεξιά δοκό. Στην εξέλιξη της φάσης απομάκρυναν οι Ελβετοί.

61΄ Αλλαγή και για την Ελβετία, με τον Εμπολό να αντικαθιστά τον σκόρερ Σακίρι.

61′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Τίρνεϊ, της Σκωτίας, ο οποίος θα παραχωρήσει τη θέση του στον ΜακΚένα.Θα βγει εκτός με φορείο, δείχνοντας να υποφέρει! Στο γόνατο φάνηκε το χτύπημα στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Εντόι στην προηγούμενη φάση.

58′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ελβετία! Βαθύ γέμισμα προς τον Εντόι, με τον εξτρέμ της Μπολόνια να απελευθερώνεται υπέροχα αλλά να αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον Γκαν! Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον Εντόι.

56′ Καλή στιγμή για την Ελβετία. Διαγώνιο σουτ του Βάργκας εντός περιοχής, πέφτει και μπλοκάρει ο Γκαν.

46′ Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ούσες ισόπαλες 1-1. Οι Σκωτσέζοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με αυτογκόλ του Σαρ (κόντρα σε σουτ του ΜακΤόμινεϊ), με τους Ελβετούς -που ήταν ανώτεροι- να ισοφαρίζουν με τη φαλτσαριστή σουτάρα του Σακίρι στο 26′.

42′ Φαλτσαριστό σουτ του Τζάκα μέσα απο την περιοχή, απέκρουσε ο Γκαν.

33′ Σκόραρε ο Εντόι στην εξέλιξη της φάσης του κόρνερ, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Σωστή απόφαση. Ακόμα ένα λάθος όμως στην άμυνα της Σκωτίας

31′ Πρώτη κίτρινη στο ματς, την αντικρίζει ο Ροντρίγκεζ για φάουλ πάνω στον Γκίλμουρ.

26′ ΓΚΟΟΟΛ η Ελβετία! 1-1! Σκόρερ ο Σακίρι με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στο “γάμα” της εστίας του Γκαν 

13΄ ΓΚΟΟΟΛ για τη Σκωτία: Μετά από κόρνερ της Ελβετίας οι Σκοτσέζοι έφυγαν στην κόντρα με τον Ρόμπερτσον, που άνοιξε αριστερά στον ΜακΓκρέγκορ κι εκείνος έστρωσε στον ΜακΤόμινεϊ. Ο άσος της Γιουνάιτεντ πλάσαρε με τη μία, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Σερ και κατέληξε στα δίχτυα της Ελβετίας για το 1-0 .Η UEFA αρχικά το χρέωσε ως αυτογκόλ στον Σαρ. Βέβαια, η μπάλα μετά το σουτ του ΜακΤόμινεϊ φάνηκε να έχει πορεία προς την εστία. Τελικά το “χρεώνει” στον άσο της Γιουνάιτεντ

Αρχίζει  ο αγώνας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν – Ράλστον, Χέντρι, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ, Ρόμπερτσον – ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ, ΜακΓκρέγκορ, ΜαγΓκίν – Άνταμς.

Στον πάγκο για τη Σκωτία: Κέλι, Κλαρκ, Σανκλαντ, Κρίστι, Κούπερ, Αρμστονγκ, Μόργκαν, Κόνγουεϊ, Τζακ, ΜακΚρόρι, ΜακΛίν, Τέιλορ, Φόρεστ, ΜακΚένα.

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ – Σαρ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ – Βίντμερ, Τζάκα, Φρόιλερ, Σακίρι – Έμπισερ, Βάργκας, Εντόνι.

Στον πάγκο για την Ελβετία: Εμβογκό, Κόμπελ, Στεργίου, Ελβέντι, Εμπολό, Οκαφόρ, Στέφεν, Ζέσιγκερ, Σιέρο, Ντουά, Γιασάρι, Αμντουνί, Ρίντερ.

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ. Βοηθοί: Μπράνισλαβ Χάντσκο, Γιαν Πόζορ (ΣΛΟ). 4ος: Ιρφάν Πελίτο (ΒΟΣ). VAR: Τόμαζ Κβιατκόβσκι , Μπάρτοζ Φρανκόβσκι (ΠΟΛ), Νέτις Καϊτάζοβιτς (ΣΛΟ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ