Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Κροατία-Αλβανία 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος στο ματς η Αλβανία πήρε την ισοπαλία 2-2 από την Κροατία.

90+4΄: Ισοφαρίζει σε 2-2 η Αλβανία. Ο Γιασούλα με πολύ καλό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κροατίας και λυτρώνεται για το αυτογκόλ που έβαλε.

90+3΄: Απανωτές ευκαιρίες για την Αλβανία για να ισοφαρίσει όμως δεν τα κατάφερε καθώς η άμυνα της Κροατίας κατάφερε να διώξει.

81′: Ασταμάτητη Κροατία, «πνίγει» την Αλβανία και ψάχνει και τρίτο γκολ!

77΄: Το γκολ κατοχυρώνεται ως αυτογκόλ από τον Γιασούλα.  

76΄: Απίθανο. Το γύρισε η Κροατία με γκολ του Λόυκας Σούτσιτς μετά από αρκετές κόντρες.

73΄: ΓΚΟΛ. Ισοφάρισε η Κροατία με συρτό σουτ του Κράμαριτς μέσα από την περιοχή.

50′ Διπλή φάση για την Κροατία. Ο Στρακόσα έβγαλε το σουτ του Σούτσιτς από κοντά σε μια εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στη συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του Πάσαλιτς πέρασε άουτ.

Δύο αλλαγές για την Κροατία με την έναρξη του δευτέρου μέρους: Εκτός οι Μπρόζοβιτς και Μάγερ, στις θέσεις τους οι Πάσαλιτς και Σούτσιτς.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Τέλος του πρώτου μέρους η Αλβανία προηγείται με 1-0 κόντρασ την Κροατία

45’+1′: Μπλόκαρε την κεφαλιά του Μανάι ο Λιβάκοβιτς, καλή στιγμή για την Αλβανία

29΄: Μεγάλη επέμβαση από τον Λιβάκοβιτς ο οποίος κράτησε «ζωντανή» την Κροατία μετά από επέμβαση σε τετ-α-τετ του Ασλάνι.

11΄: ΓΚΟΛ. Σέντρα του Χισάι, ο Λάτσι πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Λιβάκοβιτς να έχει ευθύνη στη φάση και την Αλβανία να κάνει το 1-0.

Το ματς ξεκίνησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Πέρισιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Μάγερ, Κράμαριτς, Πέτκοβιτς.

Αλβανία (Σιλβίνιο): Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Λάτσι, Ασάνι, Μανάι, Μπαϊράμι.

Κροατία και Αλβανία γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα του EURO 2024 από Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα και πλέον «καίγονται» για το τρίποντο για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ