Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ισχύει για την αποχώρηση η την παραμονή του Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό

Αν υπάρξει ενδιαφέρον για τον Ελ Κααμπί από ομάδα τής Premier League και αυτό το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση, πολύ-πολύ δύσκολα θα βρεθεί παίκτης που να αρνηθεί αυτή τη προοπτική.

Οπότε την Ίπσουιτς ή άλλη αγγλική ομάδα τις αφήνουμε εκτός συζήτησης.

Να πάμε, τώρα, στη Γαλλία; Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τη Μαρσέιγ και τη Λιλ. Πάμε να δούμε τι ισχύει: Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ο Ομπαμεγιάνγκ, που κλείνει τη θέση στην 11άδα, ενώ αυτές τις ημέρες η ομάδα ψάχνει για προπονητή. Είναι δυνατόν να αποκτηθεί επιθετικός χωρίς τη δική του συγκατάθεση;

Η Λιλ, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ψάξει για επιθετικό, αν αποχωρήσει ο Ντέιβιντ, αλλά ας μην ξεχνάμε οτι ψηλά στη λίστα της βρίσκεται και ο Φώτης Ιωαννίδης. Που ναι μεν δεν είναι ελεύθερος όπως ο Κααμπί, αλλά στα 24 χρόνια του έχει άλλο potential σε σχέση με τον Μαροκινό άσο.

Άρα, το ενδιαφέρον από τη Γαλλία ίσως δεν είναι τόσο ισχυρό όπως παρουσιάζεται για τον 31χρονο επιθετικό. Τα κλαμπ αυτά, άλλωστε, έχουν market value στα ρόστερ τους κοντά στα 250 εκατ. ευρώ (όταν ο Ολυμπιακός έχει λίγο πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ!), κάτι που σημαίνει ότι είναι τεράστιοι αθλητικοί οργανισμοί που τα ψάχνουν όλα.

“Όταν είχε έρθει ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, στη Γαλλία τον γνώριζαν και υπήρχε σεβασμός στο πρόσωπό του. Ο Ελ Κααμπί φαίνεται ότι φέτος έχει πιάσει το υπερταβάνι της καριέρας του, του βγήκαν οι φάσεις, τον υποστήριξαν οι συμπαίκτες, βρήκε χημεία στον Ολυμπιακό, αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να πάει παραπάνω. Μαροκινός που δεν έχει παίξει στη Γαλλία στα καλά του χρόνια, πώς είναι δυνατόν να παίξει τώρα; Μήπως μείνει στο τέλος στον Ολυμπιακό και έχει δύο-τρια γκολ στον πρώτο γύρο όλα κι όλα φοβάμαι”, μας έλεγε πηγή που είναι πολύ ψαγμένη από τη Γαλλία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ