Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε οι Ιταλοί για το πιθανό deal Μπολόνιας-Ιωαννίδη!

Έπειτα από τα δημοσιεύματα που σκάνε «κατά ριπάς» από την Πορτογαλία και παρουσιάζουν τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού ως κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εσχάτως ο Έλληνας άσος σηκώνει…σκόνη (και) στην Ιταλία.

Δημοσίευμα της “Corriere Dello Sport” την Τρίτη 18 Ιουνίου έκανε λόγο για πλήρη συμφωνία (!) της Μπολόνια με τον 24χρονο στράικερ που περιλαμβάνει τετραετές συμβόλαιο και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, με τους Ιταλούς να πετούν ουσιαστικά το…μπαλάκι στον Παναθηναϊκό για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού deal.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντομένικο Λα Μάρκα (Sportitalia TV) λέει την άποψη του για το μεταγραφικό «deal done» με πρωταγωνιστή τον Έλληνα επιθετικό.

«Στην Ιταλία υπάρχει θόρυβος για το ενδιαφέρον που δείχνει η Μπολόνια για τον Ιωαννίδη. Η Μπολόνια αναζητά τον αντικαταστάτη του Τζόσουα Ζίρκζεϊ που όπως όλα δείχνουν θα πουληθεί κι αναζητά έναν ικανό νεαρό επιθετικό με εμπειρία στο διεθνή χώρο.

Τα τελευταία χρόνια η Μπολόνια έχει δουλέψει θαυμάσια εντοπίζοντας παίκτες από άλλα πρωταθλήματα, κάνοντάς τους να γίνουν σημαντικοί παίκτες.

Και για αυτό το λόγο θα πρέπει να συγχαρούμε τον Τζιοβάνι Σαρτόρι (φωτ.) που είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς διευθυντές στην Ιταλία.

Εφόσον η Μπολόνια καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, αυτό θα σημαίνει πως θα είναι πραγματικά πεπεισμένη για την αξία του και το σημαντικό κόστος αγοράς.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να πείσει τον Παναθηναϊκό κι ενώ λίγο πιο πίσω είχε κυκλοφορήσει πως ενδιαφέρεται για έναν άλλον Έλληνα επιθετικό και συγκεκριμένα τον Παυλίδη που κλείνει στην Μπενφίκα.  

Η Μπολόνια αναμένεται να λάβει 40 εκατομμύρια ευρώ από την πιθανή πώληση του Τζόσουα Ζίρκζεϊ το φετινό καλοκαίρι, συν τα έσοδα από τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ως εκ τούτου η Μπολόνια θα μπορούσε να κάνει μια σημαντική επένδυση για για έναν παίκτη που θα κρίνει πως πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή.

Αντέχει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και να κλείσει το deal, εφόσον είναι πεπεισμένη πως ο Ιωαννίδης είναι ο κατάλληλος επιθετικός». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ