Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Χαμός με Γιαννακόπουλο: Απάντηση σε Καρυπίδη με βαριές εκφράσεις και σχόλιο για στημένους αγώνες

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε πει νωρίτερα πως η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό έγινε τσάμπα, σε ένα έργο που ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ. Αυτό ήταν που προκάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνθηκε μέσω story στο instagram στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος στα δευτερόλεπτα που μίλαγε, έλεγε στον Καρυπίδη να προσέχει τι λέει και να μην τον πιάνει στο στόμα του, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό πριν 10 χρόνια, όπου -όπως υποστήριξε- του είχε προτείνει ο πρόεδρος των κίτρινων (τότε ήταν στη Βέροια) να στήσουν αγώνα.

Αναλυτικά:

«Βρε κοίτα να δεις τι γίνεται, φύτρωσε αρχ@@ και ο Καρυσπίδης, Καπσυρίδης, πως λέγεται, εκεί στον Άρη. Ρε σαχλαμάρα πρόσεχε τα λόγια. Πρόσεχε πάρα πολύ καλά τα λόγια σου. Σαχλαμαρίτσα ε σαχλαμαρίτσα. Εγώ θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που ήμουν στη Σπάρτη, να με παίρνεις να μου λες να βρεθούμε να γνωριστούμε.

Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες να μου προτείνεις ήταν να στήσουμε αγώνα τότε που ήσουν στη Βέροια. Βέροια – Σπάρτη, που σκ@@τά ήσουν τότε και έφυγες με τις κλωτσιές. Για πρόσεξε τα λόγια σου, σαχλαμάρα, ε σαχλαμάρα. Άντε μπράβο. Με πιάνεις και στο στόμα σου εσύ εμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ