Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποχωρεί από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ ο Μάνταλος

Παρελθόν από τη θέση του στην ΚΕΔ, ως αναπληρωτής πρόεδρος, θα αποτελέσει ο Σταύρος Μάνταλος στις 30 Ιουνίου. Κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο Έλληνας πρώην διαιτητής με επιστολή του προς την ΕΠΟ η οποία διαβάστηκε στο ΔΣ της Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6).

Ο Σταύρος Μάνταλος βρέθηκε για δύο χρόνια σε αυτή τη θέση, στα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα της χώρας, όπως αναφέρει και ο ίδιος στην επιστολή του και αποχωρεί με πρόσημο θετικό.

Σε αυτή ο Μάνταλος αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να με εξαιρέσετε από τη σημερινή συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου για έναν μήνα, καθώς σας κάνω γνωστό πως μετά τη λήξη του συμβολαίου μου (30/6) δεν επιθυμώ να συνεχίσω στη θέση του Αντιπροέδρου της ΚΕΔ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο εσάς, όσο και τα μέλη της Ε.Ε γιατί μού έδωσαν τη δυνατότητα μέσω της ΚΕΔ να συμμετέχω στα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των 2 τελευταίων χρόνων.

Θα παραμείνω στη διάθεση της ΕΠΟ ώστε αν κι όταν χρειαστεί να ενημερώσω/παραδώσω στη νέα επιτροπή διαιτησίας οτιδήποτε μου ζητηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ