Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κίνηση ΠΑΟΚ για Μορόν – Οκτώ εκατομμύρια ζητάει ο Καρυπίδης!

Την πώληση του Λορέν Μορόν με ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι έχουν βάλει ως στόχο οι άνθρωποι του Άρη, καθώς ο πεπειραμένος επιθετικός δεν ήρθε για… βόλτα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι από τη Μπέτις.

Στα 30 του χρόνια ο Μορόν μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είχε συνολικά 21 γκολ και 4 ασίστ με τους κίτρινους, γεγονός που προφανώς έχει αποτελέσει «καμπανάκι» για πλήθος ομάδων.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει από την τουρκική Αντάλιασπορ, τη Φενέρ, τη Μπεσίκτας, την Τράμπζονσπορ, μέχρι την Κάντιθ και της Λας Πάλμας.

Ενώ από τη Θεσσαλονίκη υπήρξε η πληροφορία ότι και από τον ΠΑΟΚ ρώτησαν τη Μπέτις, την προηγούμενη ομάδα του, να μάθουν τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωσή του!

Η διοίκηση του Θοδωρή Καρυπίδη, λοιπόν, φαίνεται ότι μετά τα σχεδόν 5 εκατ. ευρώ που πήρε από τη Σέλτικ το περασμένο καλοκαίρι για την παραχώρηση του Λουίς Πάλμα, θέλει το φετινό να κάνει ακόμα μεγαλύτερη πώληση.

Μόνο που οι κίτρινοι γνωρίζουν ότι το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μορόν μπορούν να το βρουν μόνο από τους Άραβες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ