Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Ισπανία – Κροατία 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος παιχνιδιού. Η Ισπανία πήρε την νίκη με 3-0, τα οποία τα σημείωσε από το πρώτο μέρος.

79΄: Διαιτητής και VAR ακύρωσαν το γκολ του Πέτκοβιτς καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Συνεπώς το σκορ παραμένει 3-0 για την Ισπανία.

78΄: ΓΚΟΛ. Μειώνει σε 3-1 η Κροατία με τον Πέτκοβιτς, ο οποίος αν και έχασε το πέναλτι, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με δεύτερη προσπάθεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυά.

77΄: Πέναλτι για την Κροατία μετά από μαρκάρισμα του Ρόντρι πάνω στον Πέτκοβιτς.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος του πρώτου μέρους.

45+2΄: ΓΚΟΛ. Πάρτι της Ισπανίας με τον Καρβαχάλ να πετυχαίνει το 3-0 και να καθαρίζει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο!

34΄: ΓΚΟΛ. Απάντησε ξανά η Κροατία αλλά ο Ουνάι Σιμόν απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

32΄: Από δημιουργός σε «εκτελεστή» ο Ρουίζ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή σούταρε και διπλασίασε τα τέρματα για την Ισπανία.

30΄: Απάντησε κατευθείαν η Κροατία με τον Κόβασιτς να φτάνει κοντά στην περιοχή της Ισπανίας να σουτάρει και τον Σιμόν να αποκρούει.

28΄: ΓΚΟΛ. Ο Μοράτα βάζει την Ισπανία μπροστά με ένα εξαιρετικό πλάσε, μετά από τρομερή κάθετη πάσα του Ρουίζ, η οποία έσπασε την άμυνα στα δύο. 

Ξεκίνησε ο αγώνας.

Οι συνθέσεις:

Ισπανία: Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Νάτσο, Κουκουρέλα, Πέδρι, Ρόντρι, Ρουίζ, Γιαμάλ, Μοράτα, Νίκο Γουίλιαμς.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς, Μάιερ, Μπόυντιμιρ, ΚράμαρΙτς, Πόνγκρασιτς.

Στην μάχη του EURO 2024 μπαίνουν Ισπανία και Κροατία για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Βερολίνο και στο στάδιο Olympiastadion.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ