Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – EURO 2024: Σκωτσέζος σήκωσε το κιλτ συμπατριώτη του στο Μόναχο, ενώ η Welt το έδειχνε live

Τα απόκρυφα σημεία ενός οπαδού είδαν σε ζωντανή μετάδοση όσοι παρακολουθούσαν χθες το βράδυ το ρεπορτάζ του Γερμανού δημοσιογράφου της τηλεόρασης της «Die Welt», Στέφεν Σβάρτσκοπφ, από το Μόναχο, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Euro.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος βγήκε στους δρόμους της βαυαρικής πρωτεύουσας για να μεταδώσει τον «παλμό» που επικρατεί στη χώρα του, την «οικοδέσποινα» του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος.

Βλέποντας τους Σκωτσέζους να πανηγυρίζουν πριν από τον αγώνα, ο Γερμανός ρεπόρτερ έμεινε παγοκολόνα όταν ανακάλυψε τι υπήρχε κάτω από το παραδοσιακό κιλτ ενός οπαδού.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό που φάνηκε όμως ξάφνιασε τον Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος, αφού αναφώνησε «Ω Θεέ μου», συνέχισε το ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος της «Die Welt» ανέφερε:

«Πραγματικά, ήταν παραδοσιακό, θα έλεγα. Δεν μιλώ μόνο για τις ποδοσφαιρικές φανέλες τους, αλλά φυσικά και για τις σκωτσέζικες φούστες, τα κιλτ, που φοριούνται εδώ από οπαδούς.

Αυτό που επίσης βλέπω και νομίζω ότι είναι αρκετά ωραίο είναι ένας οπαδός που φοράει φανέλα της Γερμανίας και σκωτσέζικο κιλτ».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο συνδυασμός της γερμανικής φανέλας και της σκωτσέζικης φούστας δείχνει την διάθεση που επικρατεί στη χώρα του λίγο πριν τον κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα που ανοίγει την αυλαία του Εuro.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ