Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγγλική ομάδα θέλει άσο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προστέθηκε στο γκρουπ των «μνηστήρων» του διεθνούς Τυνήσιου στόπερ της Λοριάν Μοντασάρ Ταλμπί.

Ο διεθνής Τυνήσιος στόπερ (κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου) συνδέθηκε με την ΑΕΚ μέσω δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα στη Γαλλία.  

Μπορεί ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Λοριάν, ωστόσο έπειτα από τον υποβιβασμό του συλλόγου στη Ligue 2 δεν θα συνεχίσει και θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

Την τρέχουσα σεζόν έγραψε συνολικά στο κοντέρ 25 συμμετοχές με την Λοριάν που απέκτησε τα δικαιώματά του από την Ρούμπιν Καζάν το 2022 έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Πριν από την Λοριάν αγωνίστηκε στη χώρα του με την Εσπεράνς, με την οποία κατέκτησε δυο πρωταθλήματα. Επίσης έπαιξε στη Ρίζεσπορ (Τουρκία), πέρασε από την Ιταλία και τη Μπενεβέντο και την Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία.

Σημείο αναφοράς στο αγωνιστικό βιογραφικό του Ταλμπί αποτελεί το γεγονός πως την σεζόν 2022-23 έπαιξε σε 38 παιχνίδια (3420λεπτά) με την Λοριάν στη Ligue 1 και δεν αντίκρισε ούτε μια κίτρινη κάρτα! 

Ο Ταλμπί, παρά τον τραυματισμό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετά παιχνίδια με την Λοριάν την φετινή χρονιά, βλέπει να αυξάνονται οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του.

Μετά τις Φενέρμπαχτσε, Λανς και Εσπεράνς, Ναντ, Πόρτο και Τορίνο, εσχάτως και σύμφωνα με ρεπορτάζ του “nottinghampost.cm” , προστέθηκε και η Νότιγχαμ Φόρεστ (του Βαγγέλη Μαρινάκη) στο γκρουπ των «μνηστήρων» . 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ