Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι Ιταλοί για Κοτάρσκι: «Είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ, αλλά…»

Η εξαιρετική παρουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ έχει φέρει μπαράζ δημοσιευμάτων στην Ιταλία για τον πορτιέρε των πρωταθλητών, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να σκιαγραφούν το προφίλ του.

Με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πάρμα, οι Ιταλοί σημειώνουν πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον παρακολουθεί, ενώ μεταξύ άλλων στέκονται στην ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια, υπογραμμίζοντας ότι αυτό ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που απέκτησε κατά τη θητεία του στον Άγιαξ.

Παράλληλα, μιλούν για τις «υψηλές παραστάσεις» που έχει αποκτήσει στον ΠΑΟΚ, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, σημειώνοντας πως είναι μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τους «8» του Conference League.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι μόνο η Πάρμα που ενδιαφέρεται για εκείνον. Αρκετοί σύλλογοι της Serie A παρακολουθούν τον Κοτάρσκι, ο οποίος είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ. Έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, σε ένα περιβάλλον υψηλής πίεσης που τον κάνει ελκυστικό σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης».

Όσο για τις πιθανές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ τονίζουν: «Θα χρειαστούν 10 εκατ. ευρώ για να πειστούν οι Έλληνες, οι οποίοι έχουν ήδη απορρίψει πρόταση από την Αγγλία. Θα πρέπει επίσης να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος μετά από μια σεζόν αυτού του επιπέδου είναι πολύ φιλόδοξος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ