Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Μανδάς έριξε “άκυρο” σε πρόταση ανανέωσης της Λάτσιο! (ΦΩΤΟ)

Από τα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του ΟΦΗ, ο Χρήστος Μανδάς είχε καταφέρει να ξεχωρίσει. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού τερματοφύλακα τράβηξαν τα βλέμματα ομάδων από το εξωτερικό, με τη Λάτσιο να ήταν αυτή που κινήθηκε πιο γρήγορα και τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2023.

Λόγω του τραυματισμού του Ιβάν Προβεντέλ, ο Μανδάς είχε πάρει την ευκαιρία του στη  Λάτσιο για λίγα ματς πρωταθλήματος. Ο ίδιος είχε ξεχωρίσει σε ένα ματς κυπέλλου με τη Ρόμα και όταν ήρθε η ώρα ο προπονητής του να επιλέξει δεύτερο τερματοφύλακα, δεν το σκέφτηκε στιγμή και διάλεξε τον Έλληνα.

Στα 22 του, ο Μανδάς πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Λάτσιο και είναι ένα από τα πρότζεκτ που απασχολούν πολύ κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Οι «λατσιάλι» είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές στο συμβόλαιο, όμως σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», προσφέρουν 400-500 χιλιάδες ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, με τις απαιτήσεις του παίκτη να αγγίζουν τις 800 χιλιάδες ευρώ.

Με βάση το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε, ο Μανδάς είναι στο στόχαστρο και αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Λέστερ, η Ίντερ, η Φιορεντίνα και η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Ρωμαίους να κοστολογούν τον νεαρό τερματοφύλακα στα 15 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ