Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό με Ιωαννίδη!

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία, γεγονός που σήμανε συναγερμό τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην… Πορτογαλία, ελέω Σπόρτινγκ.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» ήταν προφανώς για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον Παναθηναϊκό, διότι από μια ακίνδυνη φάση κινδύνευε να μείνει εκτός για σοβαρό χρονικό διάστημα.

Έτσι, ο Ιωαννίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες -σύμφωνα με πληροφορίες- έδειξαν πως δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας! Ίσως για 1-2 εβδομάδες να περιορίσει τις κινήσεις του, αλλά ως εκεί.

Σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να ξεκινήσει πάλι προπονήσεις, ενώ νεότερη ενημέρωση αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα (10/6) και από τον Παναθηναϊκό για την ακριβή διάγνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ