Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου η Τελετή Έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Muaythai στο «Δημήτριος Τόφαλος» (ΦΩΤΟ)

Η Τελετή Έναρξης ξεκίνησε με την Παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν οι ITOs – IFMA Technical Officials, οι Διαιτητές, οι αθλητές με τις σημαίες των χωρών και των Ομοσπονδιών, IFMA, EMF, MMU,PMF, καθώς και οι αθλητές Para – Muaythai.

Ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου από τη Μπάντα του Δήμου Πατρέων και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μαςκ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της IFMAκ. Stephan Fox κλήθηκαν στο πόντιουμ, προκειμένου να απευθύνουν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους Πρωτάθλημα.

Η Τελετή συνεχίστηκε με τους όρκους των αθλητών, προπονητών και των διαιτητών, την ζωντανή ανάκρουση του Ύμνου της IFMA“We are Muaythai”, και ολοκληρώθηκε με το χορευτικό του Δήμου Πατρέων, όπου παρουσίασε το «Ζορμπά», την επίδειξη Mai Muay από την Εθνική μας, καθώς και από την ομάδα της Ταϊλάνδης.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της Ομοσπονδίας μας, Digital IQ, Dragon, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι “Υδρία”, TopTen / Olympus Sport, Onskin, για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

DSC03842 30

DSC03920 50

DSC04390 31

DSC03830 11

DSC03897 45

DSC03829 8 1

DSC03892 41

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ