Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Για «κλοπή» και «αλλοίωση» φωνάζει η Ένωση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μετά το 25-23 υπέρ του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό Handball Premier, η ΑΕΚ εξέφρασε έντονα την αντίθεσή της για μια φάση στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως υπήρξε φάουλ στον Λέμος 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, επηρεάζοντας καθοριστικά το αποτέλεσμα.

Μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της, η ΑΕΚ μιλά για «κλοπή» και «αλλοίωση του αποτελέσματος», τονίζοντας πως «για άλλη μια φορά το άθλημα του χάντμπολ βάλλεται βάναυσα».

Παράλληλα, ανάρτησαν στο Instagram βίντεο με τη φάση, θέτοντας το ερώτημα «Είστε σοβαροί; Κανένα φάουλ;».

«Με την διαιτησία για ακόμα μία φορά να αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή, ξεκίνησαν οι τελικοί του πρωταθλήματος της Handball Premier. Σε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ κοντραρίστηκαν μέχρι τέλους για την κατάκτηση της πρώτης νίκης, όμως 10” πριν το φινάλε του αγώνα, οι διαιτητές της αναμέτρησης, Ζήσης-Χαραλαμπίδης έκριναν ότι δεν υπάρχει φάουλ στο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ τράβηγμα φανέλας του Λέμος, χρίζοντας έτσι νικητή της αναμέτρησης τη γηπεδούχο ομάδα. Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια και να το στείλει στην παράταση, έχοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μαζί της το μομέντουμ του αγώνα, έχοντας «ροκανίσει» μία διαφορά 5 τερμάτων. Για άλλη μία φορά το άθλημα του χάντμπολ βάλλεται βάναυσα, με το σημερινό σφύριγμα να αποτελεί μία πραγματική αλλοίωση του αποτελέσματος», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ