Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πόρτα» του Τζολάκη στην Χετάφε

Αμετακίνητος στο Ρέντη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο 21χρονος κίπερ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την υπογραφή νέου συμβολαίου κι είναι καθαρά θέμα χρόνου η επισημοποίηση της νέας κοινής πορείας τους.

Το υπάρχον συμβόλαιο έφτασε στη λήξη του και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα, είναι αλήθεια πως έβαλε αρκετά κλαμπ του εξωτερικού στη διαδικασία να «σκαλίσουν» την προοπτική της μεταγραφής του.

Ακόμα και «μάτια» από την ισπανική La Liga έκαναν focus στον Τζολάκη. 

Ειδικότερα και για την ιστορία της υπόθεσης η Χετάφε έστειλε απεσταλμένο στην «OPAP Arena» προκειμένου να πάρει live γεύση από τον Τζολάκη στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Μάλιστα η Χετέφε φρόντισε να ενημερώσει για το ενδιαφέρον της το γερμανικό μανατζερικό γραφείο που έχει υπό την σκέπη του τον πορτιέρε του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο όλα αυτά να «ψήσουν» τον Τζολάκη για μία νέα (ισπανική) σελίδα στην καριέρα του.

Παρεμπιπτόντως, η Χετάφε βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κίπερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Πίσω από τον 31χρονο (βασικό) πορτιέρε, Νταβίντ Σορία, υπήρχε την φετινή σεζόν στο ρόστερ της στον «άσο» κι ο 26χρονος Βραζιλιάνος, Ντανιέλ Φουζάτο ως δανεικός από την Ίμπιζα.

Σημειωτέων πως εκτός από την Χετάφε, υπήρξαν κι άλλες ομάδες εκτός Ελλάδας που έφαγαν…πόρτα από τον Τζολάκη που ήρθε για να καθιερωθεί και να μείνει (και για επόμενα χρόνια) κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ