Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο Κιέλτσε για την ΑΕΚ ο Ντίας (φωτό)

Μετά από ένα διήμερο που το μεγαλύτερο διάστημα των ημερών τον βρήκε στο αεροπλάνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Χουάν Ντίας, έφτασε στο Κιέλτσε. 

Ο Ουρουγουανός ξεκίνησε από την πατρίδα του, έφτασε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και σημερα το μεσημέρι «πέταξε» για Πολωνία, όπου στις 11 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) έφτασε στο Κιέλτσε και στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ΑΕΚ. Συνοδευόμενος από τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, τον Ντίας υποδέχθηκε τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο παίκτης φυσικά θα ξεκουραστεί και από αύριο το απόγευμα (το πρωί έχει δώσει ρεπό ο προπονητής) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Φτάνοντας στο Κιέλτσε ο Ουρουγουανός είπε:

«Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι δίνει τα πάντα για τον κόσμο της. Και εγώ δίνω τα πάντα προσωπικά για την ομάδα οπότε θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ερώτηση δέχθηκε και σχετικά με το τι ήταν αυτό που τον έπεισε στην ΑΕΚ ώστε να πάρει την απόφαση να έρθει για πρώτη φορά σε ομάδα της Ευρώπης. «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλές υποδομές και εγώ το βλέπω σαν ένα πολύ καλό βήμα για την πρώτη μου επαφή με την Ευρώπη και στη συνέχεια θα δούμε». Αναφορικά με το πότε θα είναι έτοιμος και αν θα προλάβει το πρώτο ματς του EuropaLeague, σχολίασε: «Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να όσο το δυνατόν νωρίτερα αλλά είμαι έτοιμος να προσαρμοστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου βέβαια μετά αποφασίζει το τεχνικό επιτελείο εγώ θα δώσω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος», ενώ για το πότε ξεκινάει προπονήσεις, είπε: «Κάναμε μία πρώτη γνωριμία και είπαμε αύριο το πρωί να κάνω την πρώτη μου προπόνηση».

13600184_1205465482828261_4205430208618795548_n

13606808_1205465322828277_4986794619066482266_n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ