Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Πάνω από 550.000 φίλοι της Ρεάλ στους δρόμους της Μαδρίτης για το 15ο Champions League!

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στους δρόμους της Μαδρίτης, μία ημέρα αφότου η Ρεάλ κατέκτησε το 15ο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League της ιστορίας της.

Ο Κάρλο Αντσελότι και οι ποδοσφαιριστές του ανέβηκαν στο ανοιχτό πούλμαν για την παρέλαση στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας και, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, τους πρωταθλητές Ευρώπης αποθέωσαν πάνω από 550.000 φίλοι της Ρεάλ!

Η αρχή έγινε από την Πουέρτα ντελ Σολ και το κτίριο Ρεάλ Κάσα ντε Κορέος, την έδρα της κυβέρνησης της κοινότητας της Μαδρίτης. Εκεί, ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ πήρε τον λόγο για να πει πως “στο Γουέμπλεϊ γράψαμε ιστορία ξανά. Το κλαμπ είναι παγκόσμιο, αλλά η Μαδρίτη είναι το ξεκίνημά μας. Γεννηθήκαμε εδώ. Αγαπητοί παίκτες, μας δώσατε χαρά που δεν θα την ξεχάσουμε. Νάτσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς σας ευχαριστούμε για όλα, για ό,τι κάνατε εντός και εκτός γηπέδου. Τόνι Κρόος, σε ευχαριστούμε”.

Στη συνέχεια, οι παίκτες μαζί με το τρόπαιο του Champions League βγήκαν στην Πουέρτα ντελ Σολ, εκεί όπου αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στην πλατεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ