Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόσες συνεντεύξεις έδωσαν στον Ολυμπιακό σε 48 ώρες με αφορμή τον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία καθώς επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα και κατέκτησε το Conference League μέσα στην OPAP Arena.

Μέσα από όλη την Ευρώπη βρέθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να καλύψουν το γεγονός και το πόσο «γκελ» έκανε φάνηκε από τον συνολικό αριθμό των συνεντεύξεων που έδωσαν παίκτες, προπονητές και στελέχη του Ολυμπιακού μέσα σε ένα 48ωρο.

Συγκεκριμένα, παραμονή του ματς, πριν τη σέντρα αλλά και μετά την ιστορική κατάκτηση, συνολικά έγιναν 118 συνεντεύξεις (!) και συγκεκριμένα, 25 παραμονή του ματς, 23 πριν τη σέντρα και 70 στο φινάλε, όπως έγραψε σε ποστ ο Media Operations της UEFA, Πιέρ Κοσμίδης.

Παράλληλα στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος αγώνα με τη Φιορεντίνα υπήρξαν συνολικά 19 τηλεοπτικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς από όλο τον κόσμο που είχαν πάρει θέση για να μιλήσουν με τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων έγραψε: «118=25+23+70

Αυτοί δεν είναι απλώς τυχαίοι αριθμοί.

Αυτός ο αριθμός, 118, είναι το σύνολο των συνεντεύξεων παικτών, προπονητών και αξιωματούχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στον Τελικό του UEFA Europa Conference League στην Αθήνα, την παραμονή του αγώνα (25), πριν από τη σέντρα (23) και μετά τη λήξη του αγώνα (70)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ