Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τριπλή αποστολή για Τσιτσιπά στο Roland Garros

Λόγω της βροχής στο Παρίσι, που έχει κάνει άνω-κάτω το πρόγραμμα, αναβλήθηκαν το Σάββατο (01/06) τα παιχνίδια του Στέφανου Τσιτσιπά στα διπλά, τόσο στων ανδρών όσο και στο μεικτό στο Roland Garros.

Το αποτέλεσμα είναι ο Έλληνας τενίστας να έχει τριπλή αποστολή στο πρόγραμμα της Κυριακής (02/06), καθώς μετά από τις αναβολές θα παίξει τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο, και το διπλό μεικτό με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.

Αρχικά ο Νο9 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Αρνάλντι στο δεύτερο ματς του προγράμματος στο Suzanne Lenglen, με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 13:30 (Eurosport 1).

Από εκεί και πέρα, στο διπλό των ανδρών ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Πέτρο θα αντιμετωπίσουν τους Μολτσάνοφ (Ουκρανία) και Σμιθ (Αυστραλία) σε μια αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας στο court 7, γεγονός που σημαίνει ότι ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 17:30.

Στη συνέχεια θα αγωνιστεί και σε τρίτο παιχνίδι, στο διπλό μεικτό με την Μπαντόσα και το οποίο δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 20:00-20:30 πάντα σε περίπτωση που έχουν πάει όλα καλά με το πρόγραμμα και έχει γίνει κανονικά και το παιχνίδι στο διπλό ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ