Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλαϊτζάκης: “Και τώρα για το… 8ο αστέρι στην Βαρκελώνη”

Ο Εργκίν Αταμάν οδήγησε τον Παναθηναϊκό  στην κατάκτηση της Euroleague, μόλις στην πρώτη του σεζόν στο τριφύλλι, και όπως ήταν λογικό το 95-80 επί της Ρεάλ στον τελικό και η κατάκτηση του 7ο τροπαίου στην ιστορία της ομάδας έφερε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους των πρασίνων.

Αυτή αποτυπώθηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο κατά την επιστροφή της αποστολής στην πρωτεύουσα την Δευτέρα (27/05), με τους παίκτες να αποθεώνονται και να εκφράζουν από την πλευρά τους τις ευχαριστίες προς τον κόσμο την ώρα που ήταν στο ανοιχτό πούλμαν.

“Καλησπέρα αλάνια, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους των συμπαικτών μου που είστε όλοι εδώ σήμερα αλλά και που μας ακολουθήσαμε σε όλη την Ευρώπη καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής μας μέσα στη σεζόν. Ελπίζω να σας κάναμε χαρούμενους όλους, φέραμε το 7ο σπίτι, έχουμε άλλο έναν στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν, να φέρουμε και το πρωτάθλημα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ παιδιά, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ“, ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη όταν έπιασε το μικρόφωνο, για να βάλει στη συνέχεια τον κόσμο στο… παιχνίδι, φωνάζοντας σύνθημα για την κατάκτηση της 8ης Ευρωλίγκας.

“Στη Βαρκελώνη θα είναι ωραία με το όγδοο παρέα”, ήταν το σύνθημα που άρχισε να φωνάζει ο διεθνής φόργουορντ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ενθουσιάζονται και να τραγουδούν μαζί του, με το βλέμμα στην επόμενο Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ