Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θύελλα αντιδράσεων μετά την οργισμένη ανάρτηση Κωνσταντινίδη κατά Αντετοκούνμπο – Απάντησε ο Μαυρίδης (ΦΩΤΟ)

Ο Στέφανος Κωνσταντίδης έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξαιτίας κάποιων δηλώσεων που έκανε έπειτα από ερώτηση αν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό αν και όποτε θα γυρνούσε στην Ελλάδα.

“Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι ο Φιλαθλητικός, θα τον ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα”, ακούγεται να λέει ο σταρ του μπάσκετ στους δημοσιογράφους.

Η οργισμένη λοιπόν ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη προκάλεσε αντιδράσεις και διαφωνίες, ενώ έφερε και πολλά σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του παρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη που έγραψε:

“Στέφανε, έτυχε να δω τις δηλώσεις σε βίντεο που έκανε ο Γιάννης χθες. Ήταν άκρα χιουμοριστικές με ευχάριστη διάθεση χωρίς καμία δόσης κακίας η ειρωνείας. Είπε ότι θα πήγαινα να τελειώσω στον Φιλαθλητικό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω αντίθετα από τον Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό που δεν με θέλανε, γιατί στα 38 μου να γυρίσω για αυτούς και όχι για την ομάδα που με διέκρινε.

Στο τέλος είπε γελώντας αν μου πουλάει ο Αγγελόπουλος ή Γιαννακόπουλος να αγοράσω Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό.. Από χθες η αναπαραγωγή των δηλώσεων από τα σάιτ έγινε μόνο με σκοπό να διχάσει και να μοιράσει μίσος προς τον Γιάννη…

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δούλεψε για τα κλικς παίζοντας παραπλανητικούς τίτλους. Κρίμα” έγραψε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο Γιώργος Μαυρίδης.

Με τον δημοσιογράφο, ωστόσο, να του απαντάει πως: “Τις είδα τις δηλώσεις! Και στο τέλος με επίφαση χιούμορ, λέει ξεκάθαρα «πλέον σας αγοράζω»”.

Γιώργος Μαυρίδης Στέφανος Κωνσταντινίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ