Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι «παίζει» με ΑΕΚ και Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Μαντί Καμαρά, Μασούρα

Η ΑΕΚ θα αλλάξει αρκετά πράγματα στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν και δημοσίευμα του Sportime σταχυολογεί τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, αλλά στην ΑΕΚ κάνουν και δεύτερες σκέψεις. Ο Ιταλός αρέσει πολύ. Παρ’ όλα αυτά, είναι 33 και με τα χρήματα που φαίνεται να κλείνει το deal, υπάρχει η άποψη πως μπορεί να αποκτηθεί πιο βαρβάτος Νο1. Από Ισπανία ή Γερμανία. Νεότερα άμεσα.

Γιάννης Κώτσιρας: Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει και Έλληνες παίκτες. Είναι βασικό αυτό. Ο μπακ του Παναθηναϊκού δεν τα έχει βρει ακόμα με τη νυν ομάδα του. Έχει αρκετούς που τον εκτιμούν, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση μάλλον στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις. Ενδεικτική αυτή του Μόοζες Οντουμπάτζο του Άρη.

Μαντί Καμαρά: Ο Ολυμπιακός έχει παροπλίσει τον παίκτη που θα φύγει ελεύθερος. Σημαντικό πως είναι free. Αρέσει στην ΑΕΚ, αλλά για να υπάρξει εξέλιξη θα πρέπει να υπάρξουν και ορισμένες προϋποθέσεις. Να μη ζητήσει κανένα «τρελό» συμβόλαιο (φαίνεται να θέλει σίγουρα επταψήφιο) και δεδομένα να μη θεωρεί εαυτόν βασικό. Η ΑΕΚ, βέβαια, αν κινηθεί για τον Καμαρά, θα τον λογίζει για βασικό, αλλά χαρακτηριστική φέτος είναι η περίπτωση Λιούμπισιτς.

Γιώργος Μασούρας: Ίσως η πιο ιντριγκαδόρικη περίπτωση που έχει ακουστεί. Ακόμα δεν τα βρίσκει με τον Ολυμπιακό και ζητά συμβόλαιο στο εκατομμύριο. Στην ΑΕΚ έχει αρκετούς θαυμαστές. Άλλωστε, η Ένωση είχε ενδιαφερθεί και τον Ιανουάριο του 2019, οπότε τελικά πήγε από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό.

Φυσικά και υπάρχουν φοβερές δυσκολίες. Πρώτα απ’ όλα η απόφαση του διεθνούς εξτρέμ και ο χαμός που θα γίνει. Αν θα αντέξει ο ίδιος πίεση και αντιδράσεις. Δεύτερον, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Γερμανία. Η φήμη υπάρχει και καταγράφεται χωρίς κάτι περισσότερο ή λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ