Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιχαηλίδης: «Είμαστε πρωταθλητές και αφιερώνω τον τίτλο στον πατέρα μου»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη νίκη απέναντι στον Άρη, αφιερώνοντας τον τίτλο στον αδικοχαμένο πατέρα του, φορώντας και σχετική μπλούζα η οποία έγραφε: «Γίγαντα, μαζί το πήραμε!».

Αναλυτικά όσα είπε :

«Είμαστε πρωταθλητές. Δουλέψαμε όλη την χρονιά για μια τέτοια νίκη. Τα τελευταία 15 λεπτά τα παιδιά πίεσαν παραπάνω, γιατί αποβλήθηκα, οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ζήσω αυτή τη στιγμή, παρόλο που ο πατέρας μου δεν μπορούσε να είναι εδώ μαζί μου. Σίγουρα ήθελα να ζήσω αυτή τη στιγμή, οπότε είναι αφιερωμένη σε αυτόν.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν μικρογραφία όλης της χρονιάς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε και τώρα είμαστε πρωταθλητές. Είναι μια πάρα πολύ ιστορική στιγμή για τον σύλλογο και ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ